|
Nu esti logat.
??#1 2009-09-19 16:28:56
??Cam de vreo luna jumatate am observat ca miau aparut cateva puncte albe in mijlocul sfarcurilor, si tot zic ca trebuie sa merg la doctor sa vad ce sunt cu ele dar inca nu am apucat.. Ce pot fi? Offline #2 2009-09-19 22:07:54
Re: ??nimic grav zic eu...mi se pare chiar normal...probabil incep sanii sa se dezvolte mai bine si dupa o secretie de hormoni mai ridicata apar punctele albe de la canalele galactofore... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-09-19 23:20:06
Re: ??Doar ca astazi a inceput sa ma doara fix in zona in care sunt punctele albe, de aceea mi-am facut griji. Dar deja nu mai mai doare asa de tare ca de dimineata, aproape deloc. Deci e normal? Mersi Offline #4 2009-09-19 23:23:02
Re: ??eu asa zic diana...si eu am...o sa se vada mai bine cand alaptezi...acum probabil se vad doar putin...mi se pare ceva normal...dar daca te dor sau observi ceva in neregula...de genul noduli sau deformatii mergi la medic...acum zis ca nu ai de ce sa te ingrijorezi... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-09-20 00:36:36
Re: ??Trebuie sa fi insarcinata ca sa iti apara? Asa am inteles din mesajul tau. Caci atunci ar trebui sa imi fac probleme.. Sau cel putin un test.. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-20 11:53:43
Re: ??
asta inseamna un exces de prolactina sau nu? caci si eu am ceva asemanator de multa vreme insa medicul mi-a zis ca e ok... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|