homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor 2...dupa care anticonceptionale obisnuite

#1 2009-09-21 19:43:50

mishka
New member
Inregistrat: 2007-01-12

postinor 2...dupa care anticonceptionale obisnuite

Ciao. Am nevoie de 2 sfaturi:
1. Am luat Mercilon in ultimii ani, fara probleme. In iulie 2009 am fost la gine si m-am hotarat sa fac o pauza de cateva luni...doar ca...saptamana trecuta...am fost nevoita sa iau pilula de a 2-a zi (Postinor 2) - marti si miercurea trecuta...acum, dupa 5 zile, mi-a venit menstruatia, mai repede cu 7 zile...anyway, vreau sa reiau contraceptia orala....si intrebarea mea este: daca am luat sapt trecuta marti si miercuri, pilula de a 2-a zi...este ok pentru organism sa reiau azi, prima zi de menstruatie..dupa doar 5 zile...contraceptia obisnuita? si,
2. Ginecologul mi-a spus ca au aparut pe piata antibebe mai noi, mai ok...de ex karissa..le-am cumparat (desi ani de zile am luat mercilon)...si nu stiu daca sa iau karissa sau mercilon, cu care am fost obisnuita, si daca sa le iau azi...sau sa mai astept urmatoarea menstruatie...sa nu fie un soc hormonal prea mare pt organism.
Mersi.

#2 2009-09-21 20:06:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: postinor 2...dupa care anticonceptionale obisnuite

Poti incepe anticonceptionalele in prima zi de menstra. Daca te-ai simtit bine cu mercilon de ce vrei sa le schimbi? Nu vad rostul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-09-21 20:11:56

mishka
New member
Inregistrat: 2007-01-12

pai..le-am cumparat deja..de karissa vb...zici sa le iau azi? e ok? Crezi ca exita posibilitatea sa nu fie menstra, doar vreo reactie ciudata de la postinor 2?

#4 2009-09-21 20:16:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

E posibil sa fie menstra falsa indusa de postinor. Insa nu e nici o problema daca incepi anticonceptionalele. Parerea mea este totusi sa nu le schimbi. Exista posibilitatea sa ai efecte secundare de la karissa, chiar daca sunt mai noi aparute pe piata.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.