|
Nu esti logat.
Schimbarea anticonceptionalelor => menstruatie cu probleme#1 2009-09-19 00:25:19
schimbarea anticonceptionalelor => menstruatie cu problemeSalutari! Offline #2 2009-09-19 00:49:12
Re: schimbarea anticonceptionalelor => menstruatie cu problemeeu nu cred ca e vreo problema cu sangerarea aia, e de la pastile...dar oricum nu e prea bine sa schimbi pastilele dupa ureche...cel mai bine ar fi sa ajungi la un medic! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-09-20 14:29:31
Re: schimbarea anticonceptionalelor => menstruatie cu problemebuna fetele...am si eu o problema dar nu de sanatate neaparat...ci mai mult de incredere luna aceasta vreau sa ma apuc de logest din nou (am mai luat acum jumatate de an ...dar am renuntat la ele.....2 luni am luat Logest dar nu am avut contact sexual) ..ei bine acum m-am hotarat sa iau din nou...dat fiind ca si eu si prietenul meu ne dorim doar ca .parca ma retine ceva..am 1000 de ganduri gen `` daca raman totusi insarcinata?``....parca imi este frica sa incerc sa fac dragoste cu el desi o s iau anticonceptionalele ...voi cum ma sfatuiesc sa prind incredere(desi stiu ca insarcinata nu pot ramane daca iau anticonceptionale) in mine si sa renunt la ideea asta nebunatica cum ca poate as ramane gravida ? ..suna stupid stiu doar ca am putin de ..teama sa incerc ptr prima data asa ..va multumesc Offline #4 2009-09-21 23:04:19
Re: schimbarea anticonceptionalelor => menstruatie cu problemePoti incerca sa combini anticonceptionalele cu metoda intreruperii la inceput, dupa care sa renunti la ea. e o idee... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|