homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tampoane vs absorbante

#1 2007-07-16 12:11:44

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

tampoane vs absorbante

fetelor am si eu o intrebare ...am citit de curabd intr-o revista ca nu e corect sa folosesti pe toata perioada menstruatiei numai tampoane..stiti ceva in legatura cu asta pt ca eu de vreo 2 ani nu mai folosesc deloc absorbante..va multumesc:*

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#2 2007-07-16 13:48:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: tampoane vs absorbante

in locul tau nu m as lua dupa ce scrie prin reviste...nu e indicat deoarece favorizeaza aparitia diferitelor probleme...cum ar fi candida...dar daca folosesti de 2 ani...si nu ai avut probleme din cauza lor eu zic ca poti folosii in continuare...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-07-16 14:09:48

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

iti spun ce mi-au spus mie medicii la care am fost , si anume ca  tampoanele nu sunt indicate.in vaginul tau temperatura e destul de ridicata si gandeste-te logic  ce se intampla cu sangele tinut  atatea ore la cald.  riscul de infectii e mai mare  , exista riscul sa apara cheaguri, per total nu e bine.si eu am folosit multi ani ob-uri si imi pare rau ca am renuntat la ele, nu se compara siguranta  care ti-o dau cu purtatul absorbantelor dar intre comoditate si sanatate e  clar ce aleg.alegerea iti apartine.oricum , cam toti doctorii pe care o sa- intrebi o sa-ti spuna sa  nu folosesti ob-uri pe termen lung.foloseste si tu absorbante prin casa  si ob-uri cand e absolut necesar, la birou , la mare  etc. si apropo ,faza aia  ca ob urile ar fi create de o femeie ginecolog e zisa doar de dragul  publicitatii, fals.

Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-07-16 15:43:03)

All good things come to those who wait

#4 2007-07-16 14:51:45

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

va multumesc mult pt rasp...cred ca e momentul sa fac o schimbare:*

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.