|
Nu esti logat.
Cum pot schimba data menstrei?#1 2009-09-22 14:35:46
cum pot schimba data menstrei?dupa o pauza de 3 luni de antibebe, in prima zi a menstruatiei am inceput o folie noua, aceasta prima zi fiind luni. Dupa calculele mele, menstra ar trebui sa imi vina in weekend, fix cand nu as dori. Cum fac sa schimb aceasta data? sa imi vina in timpul saptamanii? Offline #2 2009-09-22 15:11:13
Re: cum pot schimba data menstrei?
prima zi find luni cand ai inceput pastilute.....ultima zi va fi duminik, iar menstra ar veni undeva miercuri-joi.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-09-22 15:23:16
Re: cum pot schimba data menstrei?multumesc mult... iar dupa alea 7 zile, continui acelasi blister inceput, nu? si ma protejez suplimentar 7 zile? Offline #4 2009-09-22 15:48:20
Re: cum pot schimba data menstrei?
nu mai trebuie protectie din cate stiu eu...esti protejata...si incepi un noi blister cu 21 de pastilute si iei 21 de pastilute....iar cel care deja il incepi il lasi deoparte pt cand iti mai trebuie... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|