O parere despre analize
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
o parere despre analize
stiu ca mai sunt topicuri de genul acesta insa nu le gasesc iar functia de cautare cam face "figuri"
tocmai am facut niste analize si sunt putin nelamurita in privinta catorva rezultate asa ca le voi trece pe cele cu valori anormale
timp Quick 14,2 referinta 10-14 trigliceride serice 39 referinta 45-140 ar mai fi leucocitele 10,4 referinta 4-10 insa la data recoltarii eram putin racita, cu gatul inflamat si mai am si o maseluta cu probleme granulocitele neurofile sunt si ele aproape de limita maxima 64,80% referinta 45-65%
in rest fibrinogen, acid uric, calciu, ionograma, creatinina, glicemie, uree serica si restul HLG sunt ok, colesterolul e bun, cel total e 126 cu referinte 120-220... VHS e 8 ( 2-10 )
este a doua luna in care nu mai iau ac : le-am intrerupt pentru ca uitasem 2 pastile si erau si printre ultimele de pe blister.
am 35 de ani, sunt in investigatii cardio acum ca am niste palpitatii, am insuficienta circulatorie vertebro bazilara din cauza unei spondiloze....mai merge sa iau ac? e vreo problema de la timpul Quick? trigliceridele de ce sunt asa de mici?
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: o parere despre analize
Lucia am lasat link doctoressei.
Fericita mamica de Aida Maria!
- lucia05
- Insomniac member
merci, andreea
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
de ce sunt asa mici trigliceridele ma intreb si eu.... tii vreo dieta? iei vreun medicament? cu timpul ala quick imi pun niste semne de intrebare...stii sa ai probleme de coagulare? fumezi? parca imi vine sa iti zic sa refaci analizele si la alt laborator... si sincer nu stiu ce sa zic despre anticonceptionale, ca nu am toate inforamatiile...sigur, din cele doar cu progesteron poti lua...din cele combinate nu ma pot pronunta(cum am zis, imi lipsesc date)
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- lucia05
- Insomniac member
doctoressa, multumesc de raspuns
dieta nu tin neaparat, pur si simplu nu mananc carne de porc decat de vreo 3-4 ori pe an, nu mananc prajeli, nu mananc cartofi prajiti...ceea ce mananc in mod curent suna cam asa : branza, paine, ciorbe facute in casa, carne inabusita, la gratar sau la cuptor de pui/vita/peste cu diverse garnituri de legume sotate, ghiveci de legume, paste, putina salata de beuf cu maioneza facuta cu cartofi.... e o gastrita cea care mi-a impus restrictiile alimentare.
medicamente...calciu+d3, mg+b6, multivitamine, jumatate de xanax 0,25/zi, echinaceea, septilin, seretide si in ultima perioada am baut ceai de catina, salvie, galbenele
probleme de coagulare nu stiu sa am, in familie stiu ca bunica mea are niste probleme cu picioarele ( umflate si cu vase de sange sparte multe ) dar diagnosticul nu il stiu ca nu a mers la doctor si nu vrea sa mearga
de fumat: da!
timpul Quick nu l-am mai facut de ani de zile, insa ce pot spune este ca in ultimii doi ani am facut mai multe serii de analize si de fiecare data colesterolul si trigliceridele erau putin peste limita minima, acum este prima data cand trigliceridele au coborat sub ea.
pana acum ( din 98 pana acum 2 luni) am luat Microgynon
dar ce inseamna valoarea asta la timp? se coaguleaza prea repede sau prea incet?
Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-09-23 16:10:59)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|