homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suflu Sistolic!

#1 2009-09-21 20:22:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Suflu Sistolic!

rufe

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2010-11-30 11:59:56)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2 2009-09-21 22:58:41

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Re: Suflu Sistolic!

Mi e mi au gasit un suflu sistolic al 12 ani al niste analize medicale pt sport.Medicul de fam a zis k e de gradul 3, am fost la cardiolog,cel mai bun pt plozi din galati care mi a zis ca e de gradul 1.De asemenea mi a mai spus ca pot continua fara probleme sa fac sport,ca apx 85% din populatie il are,si sa merg anual la un control.Din ce tin eu minte ca mi a explicat, inima mea bate mai repede cu o bataie pe minut.
Medicul de fam tot dupa capul lui a facut si mi a trecut de gr 3 pe fisa si acum trebuie sa fac analize suplimentare al orice trebuie conditie fizica cat mai buna(liceu militar,politia de frontiera etc).
Acum depinde de ca grad e,am inteles k gradul 3-4 necesita atentie sporita.Dar cum spuneai ca el e si cardiac.Sa consulte un cardiolog care stie emserie...sa i spuna exact ce are si cum s epoate rezolva.Multa bafta
A da, eu am cum am mai zis,dar de a lungul anilor analizele au iesit foarte bune, a o viata normala,fac sport,nu am abtin de la nimic:)

Ultima oara a fost editat de dya20 (2009-09-21 22:59:35)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#3 2009-09-23 18:38:43

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Suflu Sistolic!

Multumesc Dya hjarta

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.