|
Nu esti logat.
Se poate intampla?#1 2009-09-25 20:23:32
Se poate intampla?Imi cer scuze daca a mai fost un topic pe acelasi subiect. Offline #2 2009-09-25 20:30:07
Re: Se poate intampla?Pf.Nu cred ca este insarcinata..Era in perioada fertila? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2009-09-25 20:33:21
Re: Se poate intampla?Riscul este absolut infim ... La modul ca spermatozoizii mor la cateva minute de la contactul cu aerul, plus ca nu vorbim de o atingere directa cu penisul tau, ci de o ... tesatura, de un material, practic ... Deci nu, nu va agitati, nu e posibil sa ramana insarcinata. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-26 11:44:12
Re: Se poate intampla?Clar nici un risc! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|