|
Nu esti logat.
Menstruatie foarte putina#1 2009-09-25 09:38:22
menstruatie foarte putinava rog, as vrea sa stiu, care este explicatia ca atunci cand exista o infectie genitala, ciclul vine foarte putin cantitativ? De cand cu ureaplasma (3 luni) ciclul este in jur de 3 zile si foarte putin (niciodata nu am avut variatii, totul a mers perfect pana acum). Cum se explica medical? In clipa in care trec aceste infectii isi revine totul la normal? Offline #2 2009-09-25 09:46:25
Re: menstruatie foarte putinanu cumva ai inceput sa iei si anticonceptionale acum 3 luni? Offline #3 2009-09-25 15:36:41
Re: menstruatie foarte putina
nope... as fi specificat . Singura cauza este aceasta infectzie si as fi vrut sa stiu cum se explica... medical... daca se explica desigur... va rog... Offline #4 2009-09-26 11:48:36
Re: menstruatie foarte putinaNu stiu daca are legatura infectia cu problema ta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|