|
Nu esti logat.
Nu stiu ce se intampla...#1 2009-09-24 22:04:35
Nu stiu ce se intampla...Imi cer mii de scuze daca s-au mai deschis topicuri despre.....insa sincer nu le-am citit pe toate....am o problema....iau karissa de vre-un an si....de vreo 1 luna 2...am mancarimi si usturimi in zona genitala....nu am mai avut contact sexual de aproximativ jumatate de an...igiena e ok...folosesc protejslipuri...si totusi nu inteleg de la ce....parca am rani sau arsuri... ce ar putea fi si de la ce? multumesc... Offline #2 2009-09-24 22:10:58
Re: Nu stiu ce se intampla...ar putea fi candida sau ceva...nu trebuie sa fie implicat neaparat un contact...mergi la medic, fa o lama...si afli ce e...multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-09-24 22:23:59
Re: Nu stiu ce se intampla...probabil ai o infectie. Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa iti spuna exact ce e si sa iti dea tratament, pentru ca altfel se va agrava. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-09-25 10:17:54
Re: Nu stiu ce se intampla...Si eu iau karissa si am inceput sa am mancarimi de ceva timp puls un miros ciudat .. Poti sa-mi spui daca ai ceva efecte secundare sau daca ti s-a modificat cumva organismul de cand iei antic. Karissa ? ... ( eu ma gandesc serios sa le las) ... Ultima oara a fost editat de cmin (2009-09-25 10:18:12) Offline #5 2009-09-25 10:19:09
Re: Nu stiu ce se intampla...foarte probabil e candida... mergi si fa un examen de secretie Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-26 11:54:48
Re: Nu stiu ce se intampla...Semne clare de candida. Copil, sa stii ca si protejslipurile pot favoriza aparitia candidei, mai ales daca sunt parfumate! Failure teaches Success! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|