homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psiho

#1 2009-09-25 12:02:42

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psiho

fetelor am stat ceva timp pana sa ma decid sa postez...dar uite ca mi-am facu curaj

problema este despre fratele meu...el a avut o prietena si de 2 s-au despartit, fata gasind pe altcineva. cat timp aau fost impreuna, respectiva il ca storcea de banuti, iar fratele meu fiind mai slab de inger, a acceptat situatia. de cand s-au desparit fratele meu nu poate trece peste. schimba fele ca pe ciorapi, merge in cluburi si baruri...

stiu toate astea pt ca desi sta cu chirie, extrasul de cont vine pe adresa noastra si maam i le desface si asa vedem pe unde cheltuie si cat...problema este ca are o datorie de 250 mil (lei vechi) ca CEC bank(tot din extrasul de cont reiese) si mai suna si de pe la alte banci si intreaba de el..banuiesc ca din acelas motiv..

sincer, ne este teama sa nu fi apelat la camatari, ca oamenii aia n stau la discutii si vin si peste familie...

dati-mi un sfat..ce as putea face? cum sa il ajut? nu prea mai vb nici cu mine de cand s-a mutat(6 ani) cu mama si tata nici atat... disperat

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#2 2009-09-25 14:10:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psiho

posteaza-te la usa lui si spune-i ca vrei sa vb cu el.
nu cred ca te da afara din casa...

#3 2009-09-25 14:11:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sincer, nu stiu ce i-ati putea face, sau daca il puteti ajuta cumva. Inainte de tot si de toate trebuie sa isi dea el seama de greselile pe care le face si sa vrea sa isi schimbe modul de viata.
Daca spui ca a inceput asa dupa ce s-a despartit de fosta e probabil sa fie deprimat. Sa aiba o parere proasta despre el, si acum incearca sa isi dovedeasca contrariul. Iese in cluburi, baruri, cheltuie mult, schimba multe fete, incearca sa fuga de el. Sa nu ramana singur cu gandurile lui, cu frustrarile pe care le are.
poti incerca sa vorbesti cu el. Sa il intrebi ce nemultumiri are, pentru ca are cu sigurana multe. Sa il intrebi ce isi doreste de la viata. Ce alinare gaseste in viata pe care o duce? cu ce il ajuta? ...
De fapt, e foarte important sa isi raspunda lui la aceste intrebari... si sincer.
Spune-i ca exista intotdeauna solutii la orice problema, si orice poate fi adus pe calea cea buna.
Asa cum exista baieti buni, exista si fete bune, trebuie doar sa stie ce vrea, si pana la urma solutia il va lovii.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-09-25 14:18:17

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

wow sincer eu nu am nicio idee care te-ar putea ajuta! sper doar sa rezolvati totul cu bine si sa nu fie niciun fel de probleme! succes!

#5 2009-09-26 10:11:38

ciresica_oky_doky
Full member

chestia e ca noi aveam un exemplar din cheia de la garsoniera lui pe care el a luat-o intr-o zi pt ca a zis ca nu vrea sa mai venim pe acolo sad si faza e ca de fiecare data cand vine pe al noi(eu locuiesc inca cu parintii) eu incerc sama apropii de el, povestindu-i din ale mele..zic ca poate asa il fac sa-si dea drumul la gura..am incercat si cum spuneti voi, o abordare mai directa, am incercat si glume(de genu, dupa 25 ani te insoara babele) si degeaba...de fiecare data cand aduc vorba de viata lui pers zice ca el pleaca si ca s-a saturat sa fie chestionat...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-09-26 10:50:36

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

parerea mea este ca ar trebui sa incercati sa vi-l apropiati mai mult acceptandu-i stilul de viata....e normal ca dupa ce a avut o dezamagire mare sa nu mai fie atat de dispus sa o ia de la capat...nu e nimic rau in faptul ca merge prin cluburi si baruri si ca schimba fetele ca pe sosete, atata timp cat asta il face pe el sa se simta bine!!! ceea ce e rau e faptul ca sparge prea multi bani!
normal ca se indeparteaza de voi daca tu ii spui ca dupa 25 de ani il insoara babele! daca voi ati fi mai intelegatori cu el poate si-ar petrece mai mult timp cu voi si mai putin cu femei cu care cheltuie bani!
scuze daca am inteles gresit, dar mie mi se pare ca el de asta s-a indepartat de voi, ca nu ii acceptati stilul de viata, ca vreti sa aiba o relatie serioasa si sa nu mearga prin cluburi si baruri! hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#7 2009-09-26 19:24:24

ciresica_oky_doky
Full member

faceam doar glumite..asa ca intre frati smile eu una nu am nimic cu stilul lui de viata, sper doar sa nu ia vreo boala...asta e partea nasoala, cheltuie foarte mult, si pe credite..nu ar fi rau mersul in club daca nu ar cheltui asa mult..de la o vreme m-am resemnat cu faptul ca nu e pregatit pt o relatie serioasa si nu i-am mai zis nimic(de la o vreme insemnand 2-3 luni)
am incercat sa-i explic de ce nu e bine sa faca credite la banci..si tot nu pricepe..incerc sa-i canalizez preocuparile pe chestii mai inofensive..il mai aiu cu biciclet in parc dar de multe ori zice ca nu are chef, ca el vrea sa iasa in bar..sau mai mergea cu prietenii din copilarie pe la munte, dar nic asta nu a mai facut pt nu-i place sa se catere...
sad

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-26 19:29:50)

#8 2009-09-26 19:33:24

skumpi
Vizitator

pai si datoriile alea cine o sa i le plateasca ? l`ati anuntat ca il cauta banciile si ce datorii are??

#9 2009-09-26 20:58:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ciresica dar el nu are prieteni? ma gandesc ca daca tot ii place asa mult in baruri ar putea sa mai iasa cu ei si sa-si plateasca doar consumatia proprie...si asa sa o mai rareasca cu femeile....adica mai putine femei, mai putini bani cheltuiti! tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2009-09-26 21:13:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sau o solutie ar putea fi sa isi schimbe anturajul.
Mediul in care traim conteaza enorm de mult.
Dar tot el trebuie sa vrea. Sa isi dea seama ca ar putea face multe alte lucruri cu banii pe care ii cheltuie in cluburi. Ar putea sa se plimbe prin strainatate, sau orice altceva e mai bine decat sa ii strice cu altii...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2009-09-27 00:47:49

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sincer nu cred ca neaparat e chestie de psiholog.E vorba sa pui picioru in prag.Adica sa aveti cu el o discutie ff serioasa ,mai ales parintii si sa ii spuneti situatia.Si daca vrea sa faca in continuare datorii e treaba lui...si sa le faca desi stie consecintele
voi ar trebui sa va faceti datoria si sa-i spuneti..mai ales cu impunerea din partea parintilor

#12 2009-09-27 09:27:41

ciresica_oky_doky
Full member

Melany1 a scris:

sincer nu cred ca neaparat e chestie de psiholog.E vorba sa pui picioru in prag.Adica sa aveti cu el o discutie ff serioasa ,mai ales parintii si sa ii spuneti situatia.Si daca vrea sa faca in continuare datorii e treaba lui...si sa le faca desi stie consecintele
voi ar trebui sa va faceti datoria si sa-i spuneti..mai ales cu impunerea din partea parintilor

da ase dar parintii mei au renuntat demult sa-i mai zica pt ca de fiecare data ii face sa se enerveze...noi nu-i vom plati datoriile asta e clar..el lucreaza ministerul de fin si momentan ii opreste din salariu o anumita cota..dar cota respectiva acopera doar dobanda la imprumut care se adanceste luna de luna..

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-27 09:28:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.