|
Nu esti logat.
Am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psiho#1 2009-09-25 12:02:42
am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihofetelor am stat ceva timp pana sa ma decid sa postez...dar uite ca mi-am facu curaj Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #2 2009-09-25 14:10:11
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihoposteaza-te la usa lui si spune-i ca vrei sa vb cu el. Offline #3 2009-09-25 14:11:33
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihoSincer, nu stiu ce i-ati putea face, sau daca il puteti ajuta cumva. Inainte de tot si de toate trebuie sa isi dea el seama de greselile pe care le face si sa vrea sa isi schimbe modul de viata. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-09-25 14:18:17
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihowow sincer eu nu am nicio idee care te-ar putea ajuta! sper doar sa rezolvati totul cu bine si sa nu fie niciun fel de probleme! succes! Offline #5 2009-09-26 10:11:38
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihochestia e ca noi aveam un exemplar din cheia de la garsoniera lui pe care el a luat-o intr-o zi pt ca a zis ca nu vrea sa mai venim pe acolo si faza e ca de fiecare data cand vine pe al noi(eu locuiesc inca cu parintii) eu incerc sama apropii de el, povestindu-i din ale mele..zic ca poate asa il fac sa-si dea drumul la gura..am incercat si cum spuneti voi, o abordare mai directa, am incercat si glume(de genu, dupa 25 ani te insoara babele) si degeaba...de fiecare data cand aduc vorba de viata lui pers zice ca el pleaca si ca s-a saturat sa fie chestionat... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-26 10:50:36
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihoparerea mea este ca ar trebui sa incercati sa vi-l apropiati mai mult acceptandu-i stilul de viata....e normal ca dupa ce a avut o dezamagire mare sa nu mai fie atat de dispus sa o ia de la capat...nu e nimic rau in faptul ca merge prin cluburi si baruri si ca schimba fetele ca pe sosete, atata timp cat asta il face pe el sa se simta bine!!! ceea ce e rau e faptul ca sparge prea multi bani! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2009-09-26 19:24:24
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihofaceam doar glumite..asa ca intre frati eu una nu am nimic cu stilul lui de viata, sper doar sa nu ia vreo boala...asta e partea nasoala, cheltuie foarte mult, si pe credite..nu ar fi rau mersul in club daca nu ar cheltui asa mult..de la o vreme m-am resemnat cu faptul ca nu e pregatit pt o relatie serioasa si nu i-am mai zis nimic(de la o vreme insemnand 2-3 luni) Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-26 19:29:50) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #8 2009-09-26 19:33:24
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihopai si datoriile alea cine o sa i le plateasca ? l`ati anuntat ca il cauta banciile si ce datorii are?? #9 2009-09-26 20:58:01
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihociresica dar el nu are prieteni? ma gandesc ca daca tot ii place asa mult in baruri ar putea sa mai iasa cu ei si sa-si plateasca doar consumatia proprie...si asa sa o mai rareasca cu femeile....adica mai putine femei, mai putini bani cheltuiti! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2009-09-26 21:13:26
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihoSau o solutie ar putea fi sa isi schimbe anturajul. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2009-09-27 00:47:49
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psihosincer nu cred ca neaparat e chestie de psiholog.E vorba sa pui picioru in prag.Adica sa aveti cu el o discutie ff serioasa ,mai ales parintii si sa ii spuneti situatia.Si daca vrea sa faca in continuare datorii e treaba lui...si sa le faca desi stie consecintele Offline #12 2009-09-27 09:27:41
Re: am nevoie de o parare..eventual de la cele care studiaza psiho
da ase dar parintii mei au renuntat demult sa-i mai zica pt ca de fiecare data ii face sa se enerveze...noi nu-i vom plati datoriile asta e clar..el lucreaza ministerul de fin si momentan ii opreste din salariu o anumita cota..dar cota respectiva acopera doar dobanda la imprumut care se adanceste luna de luna.. Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-27 09:28:08) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|