|
Nu esti logat.
Care e diferentza?#1 2007-02-24 20:28:08
care e diferentza?care e diferentza intre chist si fibrom?? Offline #2 2007-02-25 10:59:05
Re: care e diferentza?in general sunt tumori benigne amandoua, dar chistul are un lichid in el, in timp ce fibromul este format din tesut fibros.Chistul apare in ovare, fibromul in uter. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-02-25 11:02:29) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-07-16 12:33:32
Re: care e diferentza?si cum se manifesta cele doua? sunt dureroase, sangerezi (daca da, cand? in urma contactului doar sau...?)? sunt palpabile, de pilda, cand te speli in vagin? cat sunt de periculoase? intreb toate astea pt ca ma confrunt cu o problema: spotting-ul!!! nu scap de el nici cu pastilele noi si ma asteapta o alta vizita la medic... eu sper sa nu fie spottingul cauzat de altceva decat de pastile si ma tem si imi pun o sumedenie de intrebari There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4 2007-07-16 14:05:43
Re: care e diferentza?chisturile sunt relativ dureroase dar de sangerat nu sangerezi. se pot sparge si atunci durerile sunt mai mari. fibromul in schimb da si sangerare dar cu sange rosu curat, nu spotting. nici una nici alta nu se simt la palpat in vagin. poate fibromul daca e in apropierea colului si atarna in vagin mami de minuni Offline #5 2007-07-16 14:42:03
Re: care e diferentza?uai spotting-ul meu e de un rosu aprins, nu maroniu ca pana acum si il am de 8 zile, intermitent... mda, nasol. mai am 2 pastile, astept sa treaca si merg la control There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-16 15:41:12
Re: care e diferentza?Fibromul as putea zice k e o boala, care apare mai des la femeile de peste 40 de ani (generatia cernobal) iar chistul poate aparea din mai multe motive...prietena mea cea mai buna are un chist pe ovar si acum face tratament...iar mama mea a fost suspecta de fibrom si a fost operata...zic eu...diferenta e ca fibromul e mai periculos decat chistul care de multe ori nu necesita interventie chirurgicala. Offline #7 2007-07-17 17:06:40
Re: care e diferentza?asa... sper sa nu sune stupid cum s-ar putea preveni aparitia chisturilor si a fibroamelor? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #8 2007-07-17 18:55:09
Re: care e diferentza?n tratarea şi în prevenirea chisturilor ovariene şi fibroamelor uterine, efecte extraordinare are asocierea de creţişoară (flori şi frunze) şi frunze de zmeur. Se macină plantele iar pulberile lor se amestecă în proporţii egale. Din acest amestec se face o infuzie combinată: 4-6 linguriţe de amestec din cele două plante se lasă să stea în 1/2 l de apă călduţă, de seara pînă dimineaţa, cînd se filtrează; maceratul se lasă deoparte, iar planta rămasă după filtrare se opăreşte cu încă 1/2 l de apă clocotită şi se lasă să se răcească, pînă ajunge la temperatura camerei. În final se filtrează infuzia astfel obţinută şi se combină cu maceratul pus deoparte anterior, obţinîndu-se aproximativ un litru de preparat, care se administrează pe parcursul unei zile. Tratamentul este de lungă durată – minimum 2 luni – şi va fi însoţit de o dietă lactovegetariană cu multe fructe şi legume proaspete, fără zahăr şi alimente conservate sau cu aditivi. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-07-17 18:57:34) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|