|
Nu esti logat.
HELP !#1 2009-09-27 10:01:57
HELP !Am o problema . Scurgeri urate ( galbene-maronii cu miros de drojdie uneori), mancarimi , iritatie . Ce poate sa fie ? Am facut tratament cu ovule dar nu mai stiu cum se numesc impreuna cu flucovim si unguent (lomexin si exoderil) . Nu mi-a trecut. Am facut 2 spalaturi vaginale cu femigin b nici o imbunatatire numai chiar dupa spalare cateva ore nu mai aveam secretie. HELP !!! vreau ceva naturist daca se poate ca pana ajung eu la ginecolog ... mai este . Problema e si cu iritatia in zona vulvei . Ce sa fac ?e totul foarte deranjant .multumesc ! Offline #2 2009-09-27 10:03:19
Re: HELP !mergi la medic urgent Britney. nu ai de unde sa stii ce e, deci nu stii cu ce se trateaza! Offline #3 2009-09-27 10:13:11
Re: HELP !ok dar pana ajung la medic ce pot face cu iritatia si mancarimea macar ? ca trebuie sa fie ceva provizoriu ... Offline #4 2009-09-27 11:19:35
Re: HELP !te speli extern cu ceai de musetel si aplici crema de galbenele... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|