|
Nu esti logat.
Prima pastila uitata#1 2009-09-27 20:28:14
Prima pastila uitataAm si eu o intrebare. Ieri seara, trebuia sa incep un nou blister dupa pauza de 7 zile insa am uitat.Obisnuiam sa-l incep sambata. Daca am avut un contact sexual duminica trecuta si am avut si menstruatie, mai este vreo problema?! stiu ca atunci cand se uita prima pastila , riscul este sporit! the best is yet to come... Offline #2 2009-09-28 00:06:58
Re: Prima pastila uitataTeoretic nu te poti alege cu un bebe,dar exista sanse mici,dar totusi exista... "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2009-09-28 00:35:29
Re: Prima pastila uitataMultumesc ! Da, sper sa nu fie vreo problema! Intelesesem ca as fi protejata de pastilele de luna trecuta pana la menstruatie. Asa e?! the best is yet to come... Offline #4 2009-09-28 00:41:54
Re: Prima pastila uitatanu stiu prea bine..Astepta sa iti raspunda si celelalte fete ...Oricum ai grija pe viitor "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2009-09-28 09:14:52
Re: Prima pastila uitatapentru ca nu ai inceput blisterul in ziua in care trebuia ai fost protejata pana in prima zi de menstruatie. deci duminica trecuta ai fost protejata. dar acum va trebui sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile de pe blisterul nou Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-28 11:49:46
Re: Prima pastila uitatada, multumesc frumos! ma gandeam ca asa trebuie sa fie! acum sunt mai linistita:) the best is yet to come... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|