homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere prelungita in mijlocul pieptului

#1 2009-09-28 09:03:00

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

durere prelungita in mijlocul pieptului

buna fetelor.Am o problema si nu stiu ce are putea fii. Acum 2 zile a inceput sa simt o durere in piept, chiar in mijloc intre sani , o portiune de aprox 5 cm din mijlocul sanilor in sus. La inceput am sesizat cand stateam pe spate, parca ma strange ceva, cand respir mai tare, cand trag aer in piept ma doare si mai tare, ma inteapa. Nu prea pot sa dorm noaptea pt ca simt ca ma doare, nu insuportabil dar simt cum ma tine si ma inteapa. Ce ar putea fi? Maine o sa ma duc la medicul de familie dar sincer imi fac probleme . Daca stiti ceva va rog sa imi raspundeti. Va multumesc,o saptamana faina tuturor

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#2 2009-09-28 11:19:49

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: durere prelungita in mijlocul pieptului

ar putea fi o raceala, o bronsita ceva smile mie mi se mai intampla cateodata..incearca sa iei un sirop de tuse poate expectorezi ceva pana ajungi la medicul de familie

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-09-28 11:23:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sau poate fi de la stomac...doar medicul iti poate spune cu siguranta...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-09-28 16:26:18

skumpi
Vizitator

sau poate sa fie o nevralgie intercostala mai ales ca vine toamna iar la schimbarile de vreme unele persoane sunt mai sensibile , asa simteam si eu si m`am dus la cardiologie lol au ras aia de mine tongue si mi`au dat niste Ca cu Vit D, Magne B6 si mi`au trecut durerile !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.