|
Nu esti logat.
Am gresit administrarea yasminului#1 2009-09-29 09:54:19
am gresit administrarea yasminuluibuna,sunt noua pe acest forum.folosesc yasmin de 3 ani cu pauzele recomandate de doctora mea iar acum am o problema:vineri am inceput un blister nou iar duminica seara in loc sa iau pilula din acea zi am luat-o pe cea de joi,adica ultima din blister.aseara(luni) am sarit pesta cea de duminica si am luat-o pe cea de luni.as vrea sa stiu ce trebuie sa fac si daca am procedat corect.multumesc.urgent Offline #2 2009-09-29 09:55:13
Re: am gresit administrarea yasminuluioricum toate pastilele sunt la fel, important e sa iei cate una zilnic Offline #3 2009-09-29 09:57:38
Re: am gresit administrarea yasminuluisi cu cea de duminica pe care am sarit- cum ramane? Offline #4 2009-09-29 09:59:42
Re: am gresit administrarea yasminuluio iei in locul celei de joi, sa zicem, daca nu vrei sa te incurci Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|