|
Nu esti logat.
Pe sotul meu il ustura dupa ce o facem#1 2009-09-25 10:15:11
pe sotul meu il ustura dupa ce o facemde curand am inceput sa o facem oral, am facut-o cred de vreo 6-7 ori pana acum. saptamana trecuta a facut un dus f rece si de atunci sotul meu a spus ca atunci cand urineaza simte ca ii ies graunte in loc de pipi... Offline #2 2009-09-25 10:17:38
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facemeu tind sa cred ca e o infectie urinara sau o pietricica la rinichi... sa faca un sumar de urina si o urocultura Offline #3 2009-09-26 11:55:07
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facemCred ca e o infectie. Nu are cum sa fie din cauza sexului oral. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-09-28 22:34:24
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facemnu am mai facut-o de cand v*am scris. el spune ca nu il ustura acum dupa ce merge la toaleta, cred ca vrea sa imi lase impresia ca e din cauza mea (adica ,, cum o fac), asa e il, ii place sa induca monotonia. evita sa o facem, pentru ca, stie ca imi place, asa e el, mai ciudat. Offline #5 2009-09-28 22:39:43
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facemoricum trebuie sa mg la medic...daca se amelioreaza dupa urinare poate fi vbde o infectie urinara... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-28 22:49:17
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facem
Daca o sa stea asa probabil o sa se agraveze... Si ii poti spune ca odata ce il ustura pe canal nu are cum sa fie din cauza sexului, din cauza sexului ar putea avea ceva probleme in exterior .... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2009-09-29 11:24:33
Re: pe sotul meu il ustura dupa ce o facemsau poate stie ca o sa il usture si evita sexul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|