|
Nu esti logat.
Sinuzita odontogena ?#1 2009-09-28 23:20:22
sinuzita odontogena ?buna ziua! ma chinui cu o problema de cateva luni, mai precis cu un fel de conjunctivita la AO, cu edeme pleoape, secretii alb-galbui lipicioase, ochi rosii, senzatie de uscaciune si fotofobie. Am schimbat cateva tratamente (colire antibiotice+geluri+lacrimi artificiale) date de oftalmolog, fara rezultat. Offline #2 2009-09-29 11:29:40
Re: sinuzita odontogena ?fara sa te sperii , dar daca zici ca ai facut toate analizele posibile , fa si analiza la chlamydia , poate te duc pe o pista gresita , dar e bine sa excluzi totusi aceasta cauza Offline #3 2009-09-29 12:23:57
Re: sinuzita odontogena ?si ar trebui rezolvata problema stomatologica...caci degeaba incerci sa tratezi rezultatele ei daca problema de baza nu o tratezi...si eu am sinuzita maxilara datorata unei masele si dupa ce rezolvat problema simptomele s au ameliorat si durerile nu mi mai dau batai de cap decat foarte rar... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-09-29 19:37:36
Re: sinuzita odontogena ?Multumesc pt sfaturi. Offline #5 2009-09-29 19:44:48
Re: sinuzita odontogena ?pt chlamydia se face un test separat... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|