homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sinuzita odontogena ?

#1 2009-09-28 23:20:22

tania62
Membru
Inregistrat: 2009-09-28

sinuzita odontogena ?

buna ziua! ma chinui cu o problema de cateva luni, mai precis cu un fel de conjunctivita la AO, cu edeme pleoape, secretii alb-galbui lipicioase, ochi rosii, senzatie de uscaciune si fotofobie. Am schimbat cateva tratamente (colire antibiotice+geluri+lacrimi artificiale) date de oftalmolog, fara rezultat.
cred ca totul a inceput cu o sinuzita durere de masea, apoi dureri in zig-zag masea-gat-urechi-ochi-tample si tot asa... medicul m-a tratat de sinuzita maxilara (cu augmentin si movalis) si dupa 7 zile a cedat. dar conjunctivita, nu.
tot citind pe net, am ajuns la concluzia ca se poate sa am sinuzita odontogena !?! pt ca molarii+premolarii sunt cariati, si simt ceva sub obraji. infectia de la aceasta forma de sinuzita poate drena prin ochi? e posibil sa nu fie conjunctivita, ci din cauza infectiei sa fie toate simptomele? medicul meu de fam si oftalmologul se uita la mine ca la felul 14 cand le spun asta!!!
cred asta, mai ales pt ca o perioada m-am simtit ceva mai bine - doar fotofobia ramasese... dar ieri m-a durut putin o masea (am cam stat in curent), iar acum imi simt obrazul usor umflat deasupra maxilarului duperior, si au revenit problemele la ochi - secretia destul de abundenta, usoara roseata, senzatia de uscaciune.
va rog, spuneti-mi ce parere aveti si ce ar trebui sa fac!!!  partydance

#2 2009-09-29 11:29:40

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: sinuzita odontogena ?

fara sa te sperii , dar daca zici ca ai facut toate analizele posibile , fa si analiza la chlamydia , poate te duc pe o pista gresita , dar e bine sa excluzi totusi aceasta cauza

#3 2009-09-29 12:23:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si ar trebui rezolvata problema stomatologica...caci degeaba incerci sa tratezi rezultatele ei daca problema de baza nu o tratezi...si eu am sinuzita maxilara datorata unei masele si dupa ce rezolvat problema simptomele s au ameliorat si durerile nu mi mai dau batai de cap decat foarte rar...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-09-29 19:37:36

tania62
Membru
Inregistrat: 2009-09-28

Multumesc pt sfaturi.
pentru ttttt - am facut examenul secretiei oculare - si a iesit "steril /non-bacteriologic". pt chlamydia se face si altceva? mi s-a sus ca nu-i nevoie de antibiograma.
pt. crys_ty_na -  stiu ca asta-i rezolvarea .... numai ca ducem lipsa de stomatologi buni ... in timp, chiar ei mi-au spart o masea din greseala - s-a facut parghie pe una sanatoasa pt extractia uneia bolnave ... n-am mai avut curajul sa ajung pe mana lor.   dar sunt constienta ca asta e primul lucru pe care trb sa-l fac... speram sa existe vreo minune !!!!
disperat

#5 2009-09-29 19:44:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pt chlamydia se face un test separat...

si cauta sau intreaba aici de un medic stomatolog bun din orasul tau http://forum.anticonceptionale.ro/t1588 … ogice.html

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.