homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infertilitate ??

#1 2009-09-29 18:34:09

Diandra
Membru
Inregistrat: 2009-09-29

Infertilitate ??

Buna ziua!

Stimata doamna doctor,

Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri intr-o problema inainte de a ajunge intr-un cabinet medical: am 30 de ani, am luat anticonceptionale (Diane 35) cam 4 ani la rand, dar le-am intrerupt acum un an de zile. In ultimul an de zile nu am mai folosit nici o metoda contraceptiva (sunt intr-o relatie stabila) si nu am ramas insarcinata. Intrebarea este: exista riscul sa fi devenit infertila din cauza anticonceptionalelor?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.

Diandra

#2 2009-09-29 19:51:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Infertilitate ??

diandra anticonceptionalele NU provoaca infertilitate...dupa o perioada mai indelungata de administrare a anticonceptionalelor ovulatia se poate instala mai greu...cel mai sigur e sa mergi la medic si sa faci niste teste pt a vedea daca este intradevar o problema...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-29 19:57:10

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Infertilitate ??

De la ac nu se instaleaza infertilitatea.Sunt f multe persoana care au luat ac 10-15 ani si cand s-au hotarat sa faca un bebe nu au avut probleme.Du.te la medic pentru analize.O sa fie bine big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.