homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Novinette intrerupt dupa 10zile

#1 2006-10-20 16:37:50

mera
Membru
Inregistrat: 2006-10-20

novinette intrerupt dupa 10zile

Am o nedumerire : ce efecte poate avea intreruperea anticonceptionalelor dupa 2 folii si 10 pastile din ce-a de-a treia. Le-am intrerupt pt ca a plecat prietenul meu in voiaj si nu vreau sa le iau degeaba. Le voi relua cand se intoarce, adica peste 3 luni. Voi ce parere aveti , este bine ce fac??

#2 2006-10-20 16:39:16

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: novinette intrerupt dupa 10zile

trebuia sa duci folia la cap. daca tot ai luat-o...
acum las-o asa. sa stii pe viitor sa nu mai faci asa.
o sa iti vina menstruatia la cateva zile dupa ce le intrerupi.

Nobody home

#3 2007-07-06 00:12:02

mutzulina
New member
Inregistrat: 2007-07-04

sunt disperata! ajutati-ma!iau yasmin d o luna in prima pauza d 7 zile am luat antibiotic pt cistita,dupa c am terminat antibioticul a trebuit sa incep a 8 zi pilule,inainte cu cateva ore sa iau pilula a 6a am avut contact sexual neprotejat(s-a spart prezervativul grater) d teama ca antibioticul a anulat efectul pilulelor am luat la 18 ore d la contact pilula d a 2 a zi(postinol2) .acum mi-e teama ce se poate intampla daca am luat postinol in paralel cu pilulele,pt ca nu le-am intrerupt ca am auzit ca nu ar fi bine sa nu iei toate pilulele din folie.trebuia sa intrerup pilulele dupa c am luat postinol?urmarile pot fi foarte grave?exista vreo sansa sa fiu totusi insarcinata?va rog raspundeti-mi !multumesc anticipat

#4 2007-07-06 01:06:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

in primul rand se numeste POSTINOR,in al doilea rand sper ca in pauza aia de 7 zile te-ai proyejat suplimentar,asta in caz ca ai avut contacte sexuale,in al trelea rand nu intrerupe folia. sper ca postinorul l-ai luat corect,adica prima pastila in primele 72 de ore de la contact,a doua la 12 ore fix de prima. e posibil sa iti intarzie menstra,sa ai o sangerare numita spotting...insarcinata nu ai cum sa fii!

#5 2007-07-06 11:54:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sincer poteai si sa nu iei Postinorul ala(ar fi fost mult mai bine de altfel)....antibioticul scade efectul pastilei pentru ca ii compromite absorbtia....te intreb: cum poate el sa compromita absorbtia unei pastile pe care tu nu o inghiti(fiind in pauza de 7 zile)>>>>>

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-07-06 13:43:00

mutzulina
New member

Va multumesc foarte mult pt promtitudine!Am luat postinol2 pt ca imi era foarte teama d o eventuala sarcina si nu mi-am permis sa risc...plus ca stiam ca daca iei antibiotic trebuie sa te protejezi in perioada in care iei si inca 7 zile dupa.....(am zis mai bine un postinor decat un avort)..stiu ca nu e sanatos ce am facut dar asta e,am comis-o.Am sa continui cu pilulele yasmin in mod normal,dar daca in perioada de 7 zile de pauza nu o sa am menstra o sa incep in a 8 zi urmatorul blister de yasmin?Este nevoie sa merg la medic,daca nu o sa am menstra?Imi poteti spune cat de grave pot fi consecintele faptului ca am luat in acelasi timp si pilulele yasmin si postinorul2?Mentionez ca am mai luat o singura data postinor2 acum 2 ani.

#7 2007-07-06 13:58:22

ZZZZ123
Addicted member

eu as face un test de sarcina daca nu vine bucura. daca e negativ, incepi pastilele.

Nobody home

#8 2007-07-06 14:53:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

vine precis...nu are de ce sa nu vina...eu m-as teme mai degraba de spotting zilele urmatoare decit de absenta menstrei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2007-07-06 19:04:19

mutzulina
New member

dar rezultatul testului de sarcina nu ar putea fi influientat d pilule(nesigur)?intreb doar...nu dati smile...si cand ar trebui sa-l fac inainte sa incep un nou blister de yasmin sau pot si mai inainte?
     Am gasit pe net ca  exista si preparate de preventie a sarcinii in "caz de urgenta": pilulele pentru dimineata de dupa. Acestea se vor utiliza in cazul nefunctionarii accidentale a metodei de contraceptie utilizate alta decat pilulele contraceptive....ultimele 4 cuvinte m-au speriat pt ca eu tocmai asta am facut...am luat postinor2 cu pilule contraceptive...ar trebui sa ma astept la lucruri urate dupa ce nu o sa mai iau pilulele?poate sa imi afecteze pe viitor fertilitatea?sau d c zice ca nu trebuie utilizate in aceasta combinatie?va multumesc anticipat!

Ultima oara a fost editat de mutzulina (2007-07-06 19:32:21)

#10 2007-07-06 19:29:22

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

la 3 sapt de la contactul cu risc,sau la 7 zile de intarziere a menstrei

#11 2007-07-07 11:56:45

ZZZZ123
Addicted member

mutzulina, ac nu influenteaza rezltatul testului de sarcina.
si zice acolo sa nu iei postinor peste ac pentru ca... sa zicem asa... tu iei zilnic o lingurita de hormoni (ac). peste ele intr-o zi mai iei inca un polonic de hormoni. rezultatul? pot sa apara dereglari, te dai peste cap. cu fertilitatea nu vei avea probleme (doar daca ai luat mult postinor in timp scurt).

Nobody home

#12 2007-07-18 17:36:23

mutzulina
New member

mai am si eu  o intrebare ,azi iau ultima pilula d yasmin si vreau sa intreb daca este posibil sa am o hemoragie in perioada de 7 zile d pauza sau credeti ca ciclul imi va veni normal chiar daca am luat postinor...la ce sa ma astept?astept sa imi raspundeti.multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.