homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita??

#1 2009-09-29 22:01:55

Nody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-06-25

colpita??

Buna seara,
In urma unei scurgeri deranjante am fost la ginecolog, mi-am facut examenul secretiei si in rezultat sunt bifate urmatoarele:
- la celule epiteliale pavimentoase: izolate si placarde mici;
- la leucocite polimorfonucleare: frecvente;
- la flora microbiana: coci si bacili, iar la cantitate: moderata;
La infectii precum trichomonas, candida sau gardnella nu este bifat nimic.
Pe reteta la diagnostic scrie colpita, iar ca tratament mi-a dat Meclon ovule timp de 10 zile.
Am citit pe net despre Meclon si vad ca  mai mult pt infectii cu trichomonas si nu inteleg de ce mi l-a prescris mai ales ca la infectii nu zice ca am nimic.
O fi necesar sa ia si partenerul meu ceva? Nu stiu ce sa mai cred...
Va pup

bb1-  baietel 4 ani
bb2 - baietel 31 +  gravida

#2 2009-09-30 00:42:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: colpita??

pt ca ai acei coci...de aceea ti au fost prescrise ovulele...cu partenerul e discutabil dar daca folositi prezervativul el nu trebuie sa faca tratament...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-30 09:07:12

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: colpita??

meclonul nu e doar pt trichomonas , si stai linistita nu e nimic grav , daca nu ti-a dat tratament  pt partener e ok , nu se ia
si au am avut coci si bacili , e o modificare de flora , cocii pot semnifica un streptococ , si bacilii daca sunt negativi probabil vorbim de e coli daca sunt pozitiv e foarte bine ca sunt acolo
modificarile au aparut din cauza faptului ca probabil bacilii curateniei sunt mai putini , asa ca dupa ce termini meclonul , cumpara niste ovule pe baza de lactobacili ( bacilii pozitivi din secretie , asa apar)
ceva de geni : gynie L , gyhophilus , sunt mai multe marci
si mananca mult iaurt

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-09-30 09:08:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.