|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu#1 2009-10-01 12:12:50
vreau sa aflucum se mai numesc pastilele acelea recomandate de medicul ginecolog pentru a'tzi veni menstruatzia?multzumesc Offline #2 2009-10-01 12:14:04
Re: vreau sa afluduphaston...dar trebuie sa ti le recomannde un medic,nu le lua asa de capul tau Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-10-01 12:25:39
Re: vreau sa aflumdap asta e...msik mult:) mi le'a dat sa le iau , am retzeta nu le iau asha de capul meu ...dar nu intelegeam ce scrie pe retzeta...si modul in care se administreaza tzin minte ca de 2 ori pe zi ...dar nu mai stiu exact cum or sa'mi dea probabil mai multe detalii la farmacie.Msik Offline #4 2009-10-01 20:28:21
Re: vreau sa afluSi mie mi le-a prescris.. Eu le iau dim si seara "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2009-10-01 20:35:26
Re: vreau sa afluas dori sa stiu daca modafenul e antibiotic. sunt putin racita si ma gandeam sa incep sa iau. insa mi-e frica sa nu scada efectul anticonceptionalului.... si am o mica problema. am inceput sa iau yasmin mierucrea iar vinerea am facut sex neprotejat si a ejaculat in mine. iar sambata am luat pastila la 7 iar la 12 am vomat. are ceva? ~ We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. ~ Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-01 20:41:46
Re: vreau sa afluPai nu tocmai ok..Ea a luat pastila miercuri si vineri a fost fara protectie,pentru ca ac nu si.au facut efectul.Trebuiau inghitite 7 pastilute corect,ca sa fie protejata.Dupa ce a vomat a mai luat alta pastila? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2009-10-01 20:46:48
Re: vreau sa afluNu pt ca au trecut 3 ore ca a zis ceva la planificare ca nu are nimic daca dai afara dupa 3 -4 ore .. si pe prospect scria ca din prima de zi de cand ia isi fac efectul ? ar trebui sa isi faca griji ?? ~ We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. ~ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|