homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care sunt sansele sa nu fi ramas insarcinata?

#1 2009-10-02 12:38:21

analissa
New member
Inregistrat: 2008-07-26

Care sunt sansele sa nu fi ramas insarcinata?

ok.. am comis-o... am facut-o fara protectie, si eram in perioada fertila, e adevarat, nu a terminat inauntru dar stiu ca riscurile sunt prezente.
cand isi face hcg aparitia in urina? pe unele teste de sarcina scrie ca la 20 de zile de la ultima menstruatie, si au trecut deja vreo 23, dar doar 7 zile de la contact... am facut azi dimineata un test si a iesit negativ. plus ca am avut o anexita urata recent.. poa mi-a afectat fertilitatea.. big_smile

#2 2009-10-02 12:41:22

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Care sunt sansele sa nu fi ramas insarcinata?

Eu as zice ca data viitoare sa fii mai atenta macar sa'ti calculezi perioada fertila.
Sanse sa ramai exista de la lichidul preejeculator.
Testul se face de la 3 saptamani de la contact sau 10 zile de la intarzierea menstrei parca.

Ultima oara a fost editat de life (2009-10-02 12:44:12)

We Have To Be Strong !!!

#3 2009-10-02 13:09:12

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: Care sunt sansele sa nu fi ramas insarcinata?

analissa a scris:

ok.. am comis-o... am facut-o fara protectie, si eram in perioada fertila, e adevarat, nu a terminat inauntru dar stiu ca riscurile sunt prezente.
cand isi face hcg aparitia in urina? pe unele teste de sarcina scrie ca la 20 de zile de la ultima menstruatie, si au trecut deja vreo 23, dar doar 7 zile de la contact... am facut azi dimineata un test si a iesit negativ. plus ca am avut o anexita urata recent.. poa mi-a afectat fertilitatea.. big_smile

sansele sunt sa stii....eu asa am ramas si tot in perioada fertila si de atunci suflu si-n iaurt...
nu vreau sa te sperii...dar un test corect si concludent se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau de la 7 zile de la intarzierea menstruatiei....asa k bafta! sa de-au Dumnezeu sa fie bine.... puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.