|
Nu esti logat.
Diane....#1 2007-07-18 01:50:00
diane....dr mi-a dat sa iau diane.ma intereseaza de cand am protectie oferita si daca trebuie sa fac pauza pe an.si de ce numai la recomandarea dr se pot lua? Offline #2 2007-07-18 02:11:51
Re: diane....pentru k numai doctorul poate sa isi dea seama ce tip de pastile ti se potrivesc. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-07-18 14:16:59
Re: diane....diane sunt medicamente care au si efect contraceptiv...si nu trebuiesc luate mai mult de un an...daca le iei strict pt protectie eu zic ca ar trebui sa mergi la medic sa ti de a altceva... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-19 07:46:05
Re: diane....trebuie luate in ordine de pe folie?cred ca nu dar nu stiu sigur Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā¦ Offline #5 2007-07-19 20:06:40
Re: diane....diane parca sunt monofazice. (adica sunt toate la fel). le poti lua in ortice ordine. dar eu le-as lua in ordinea inscrisa pe blister, sa imi dau seama daca uit vreo pastila. Nobody home Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|