|
Nu esti logat.
Mancarime si posibila sarcina#1 2007-07-16 23:35:00
mancarime si posibila sarcinaBuna seara, Offline #2 2007-07-17 01:52:44
Re: mancarime si posibila sarcinaincearca 5 seri consecutive cu iaurt - iei o seringa de 5 fara ac si o introduci cu iaurt intravaginal(poate ai chiar de casa, daca nu oricare numai fara fructe ). dupa care nani pana dimineata cand te speli doar cu apa simpla. fa asta pana afli daca e sarcina si daca nu e mergi la medic pt tratament daca simptomele persista mami de minuni Offline #3 2007-07-17 08:23:47Re: mancarime si posibila sarcinaDaca crezi ca esti insarcinata, nu lua nici Clotrimazol. Iti spun din proprie experienta ca nu este recomandat decat daca esti in ultimul trimestru de sarcina. Eu am avut ghinionul sa fac candidoza, dar din fericire, eram in ultimul trimestru, asa ca nu au fost probleme si am putut lua Clotrimazol si am nascut un baietel perfect sanatos. Dar toti medicii cu care am vorbit despre asta mi-au spus ca nu este deloc recomandat sa iei in primele 2 trimestre. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic caruia sa-i spui ca suspectezi o sarcina, ca sa stie ce tratament sa-ti dea. Multa bafta si sper sa vi se indeplineasca dorinta de a avea un bebe! "Yet each man kills the things he loves/ By each let this be heard,/ Some do it with a bitter look,/ Some with a flattering word,/ The coward does it with a kiss,/ The brave man with a sword!" Offline #4 2007-07-17 12:08:16
Re: mancarime si posibila sarcinadoctoressa a spus ca la sarcina sa lasa ti in pace candida...nici iaurt...nici nimik...sa te speli cat mai des...si eventual crema extern...si atat...asa ca nu pune nimic pana nu sti sigur...daca e sarcina felicitari...daca nu atunci poti face un tratament... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-07-17 14:34:56
Re: mancarime si posibila sarcinaVa multumesc foarte mult pentru informatii! Pana la urma nici cu iaurtul nu merge? Voi incerca numai cu spalatul, deocamdata, sper sa rezist pana cand iau legatura cu medicul - mai greu e cu programarile, ca dureaza o luna pana la consultatie. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-17 15:22:35
Re: mancarime si posibila sarcinaeu ti am zis ce mi a zis si mie si altora doctoressa...in cazul unei sarcini candidoza trebuie lasa ta in pace... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-07-17 16:08:39
Re: mancarime si posibila sarcinaOk, merci mult. M-au ajutat f mult raspunsurile voastre. Offline #8 2007-07-17 23:15:45
Re: mancarime si posibila sarcinaRevin cu o intrebare. Am reusit sa mai citesc cate ceva de pe forum si am aflat ca si iaurtul este o solutie in tratarea candidozei. Oarea daca as apela la metoda asta, reusesc sa scap sau macar sa ameliorez acele mancarimi insuportabile fara a avea efecte asupra posibilei sarcini? Offline #9 2007-07-17 23:17:06
Re: mancarime si posibila sarcinaimi cer scuze; era un mesaj mai vechi; va rog sa il ignorati Offline #10 2007-07-19 20:33:44
Re: mancarime si posibila sarcinapoti incerca. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|