homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament gresit???

#1 2007-07-18 01:27:13

lori84
New member
Inregistrat: 2007-07-18

tratament gresit???

de vreo 3-4 zile au inceput niste mancarimi la nivelul labiilor-pe interior si cand urinam ma ustura daca urina atingea labiile, ieri m-am dus la ginecolog sa-mi faca un control (al doilea din toata viata mea) si mi-a spus ca am flora nespecifica pt ca n-am facut niciodata spalaturi interne. Dupa asta m-am dus in p7 in regie si azi am luat rezultatele : candida + tricomonas. doctorul de la policlinica imi oprise reteta de la ginecolog si mi-a dat ovule klion 10, nizoral 200mg 10 pastile si metronidazol 250 4/zi 10 zile dupa ce am fus primul ovul( acum 20 min) am citit prospectul si am vazut ca contine tot metronidazol si ca mai scrie ca poate provoca candida deci nu o trateaza, eu acum ce fac???? mai iau ovulele? sau iau doar pastilele? + ca mi s-a spus sa fac irigari in fiecare seara cat timp iau ovulele si azi a fost prima data in viata mea grater. din ce am citit aici doctoressa recomanda pt candida 3 ovule de gynozol 400 mg si fara spalaturi si sincer eu nu stiu ce sa fac ca de cand am pus ovulul sunt si mai iritata decat inainte si mi-e si frica sa le mai iau mai ales ca am citit ca nici in cazul tricomonazei nu sunt indicate avand rezultate de sub 50% va rog ajutati-ma imi vine sa ma duc sa-mi fac iar irigatie grater(. mentionez ca buletinul de analiza nu mi l-a dat.

inca ceva sa ma duc sa-mi iau gynizol ???

nu mai e nevoie am sunat-o pe doctoressa si mi-a spus sa iau ce a zis doctorul smile

Ultima oara a fost editat de lori84 (2007-07-18 10:03:45)

#2 2007-07-18 17:36:38

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Re: tratament gresit???

bine ca s-a rezolvat problema.
multa sanatate!

vreau sa te intreb de unde pot lua si eu nr de telefon al Doctoressei?

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#3 2007-07-19 20:37:14

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: tratament gresit???

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.