homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau si eu niste raspunsuri!!!

#1 2007-07-19 23:04:14

mary.kiss
Membru
Inregistrat: 2007-06-17

vreau si eu niste raspunsuri!!!

seara buna! v-am mai scris si acum vreo 2 luni....uitasem sa-mi iau pastila in a 8-a zi...am luat-o dupa 13 ore...insa am avut contact sexual fara sa mai folosesc prezervativ. mi-a venit ciclul cand trebuia si luna trecuta si luna asta...doar ca parca nu e chiar atat de abundenta sangerarea cum era inainte. se poate sa fiu insarcinata? am fost racita tare luna asta cu cateva zile inainte sa-mi vine. am facut si tratament cu mai multe pastile printre care si antibiotice. nu am greturi, nu ametesc, nu mi s-au intarit sani, nu am febra...in concluzie nu am nici un fel de simptome pe care le are o femeie insarcinata. se poate ca pastilele pe care le-am luat in timpul tratamentului sa micsoreze abundenta sangerarii?...vreau si eu niste raspunsuri cat mai sigure!!!....o seara placuta va doresc

Ultima oara a fost editat de mary.kiss (2007-07-19 23:04:37)

#2 2007-07-19 23:08:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: vreau si eu niste raspunsuri!!!

e posibil sa fie de la antibiotice.

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-19 23:08:28

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: vreau si eu niste raspunsuri!!!

nu esti insarcinata, stai linistita! abundenta, cantitatea s-au schimbat probabil din cauza racelii... dar atata vreme cat ti-a venit menstruatia cand trebuia, esti ok! smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.