homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Don't worry, be hippie :)-2

#20 2009-10-02 23:27:36

Soul_jah
Membru
Inregistrat: 2009-10-02

Re: Don't worry, be hippie :)

Saracul Bob Marley cred ca se rasuceste in mormant.
el canta raggae,nu hippy..cel mult era bine atunci cand era fumat si vroia sa transmita feelingurile pe care le simtea.In nici un caz nu vroia pacea mondiala fiind de asemenea un profet,daca nu printre cei mai mari ai miscarii Rastafariene.
Asa ca inainte sa faci afirmatii cum ca muzica lui bob marley este hippy,informeaza-te.
Una e sa te simti tu intr-un mod hippy si alta e sa ii atribui lui bob marley influente pe care nu le are.
Singurul lucru pe care marley si toata familia lui daca nu chiar toti rastafarieni il au  in comun cu muzica hippy  e ganja(iarba,marijuana,h,etc etc)
asa ca
one love.one soul
jah jah bless

#21 2009-10-03 13:53:57

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Soul_jah a scris:

Saracul Bob Marley cred ca se rasuceste in mormant.
el canta raggae,nu hippy..cel mult era bine atunci cand era fumat si vroia sa transmita feelingurile pe care le simtea.In nici un caz nu vroia pacea mondiala fiind de asemenea un profet,daca nu printre cei mai mari ai miscarii Rastafariene.
Asa ca inainte sa faci afirmatii cum ca muzica lui bob marley este hippy,informeaza-te.

Mai, prefer sa il bag in aceasi sac cu Bob Dylan decat cu Sean Paul. Eu am zis pentru ca asa il simt.  Am zis si mai sus, stiu ca e ragga, dar na, ce sa ii fac daca eu il simt alfetl.

Si ma indoiesc ca se rasuceste in mormant. Era un om foarte deschis la minte si sunt sigura ca nu l'ar fi deranjat ce am spus eu.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-10-03 13:55:22)

#22 2009-10-03 15:35:13

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

exact melodia asta canta acum la mine...........ce m-am distrat cand am vazut titlul topicului rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-10-03 15:35:46)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.