homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"doctorii nu sunt bogati, cei bogati nu sunt doctori!"

#1 2009-10-03 10:53:40

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

"doctorii nu sunt bogati, cei bogati nu sunt doctori!"

Cel mai frumos articol pe care l-am citit in ultimul timp!

http://isabellelorelai.wordpress.com/20 … pesamosca/

#2 2009-10-03 14:07:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: "doctorii nu sunt bogati, cei bogati nu sunt doctori!"

Foarte frumos articol. Iti multumesc din suflet ca l-ai impartasit cu noi. Imi pare atat de rau ca nu l.am vazut acum 2 ani cand oscilam intre facultatea de medicina si informatica peste hotare. Cred ca m-ar fi determinat sa imi iau inima in dinti si sa devin doctor.

Oameni ca acestia ar trebui sa apara pe prima pagina a ziarelor, nu curvulite sau politicieni. Ei sunt modele de urmat, nu manelistii si hotii.

Si eu am intalnit un doctor care nu aprimit cadoul dupa ce m-a tratat, doar florile (eram mica si nu ii mai stiu numele). A zis ca wiskiul (unul scump si bun) ar trebui sa il bea parintii mei sa sarbatoreasca.

#3 2009-10-03 14:20:29

Marlyn
Full member

Citind acest articol mi-am imbogatit viata si increderea in oameni, intelegand ca acei purtatori de halate care iau plicuri fara jena, nu sunt doctori! Acestia sunt adevaratii doctori! De trup si de suflet!

#4 2009-10-03 16:48:35

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

am zis ca nu sunt in stare sa citesc tot cand am vazut cat e, dar pe masura ce citeam, mi-am dat seama ca merita toata atentia. macar sa citim, daca altceva nu putem face, macar sa aflam ca mai exista si astfel de oameni.
vorba ta, pillblast, astfel de oameni merita sa apara in ziare, la Tv, nu toate pitipoancele (cu greu ma abtin sa nu folosesc un cuvant mai urat) si toti nemernicii, toti hotii si criminalii. dar, sunt sigura ca mai mult de jumatate din romani nu ar citi daca ar gasi un astfel de articol in ziar. ce ii intereseaza pe ei toate astea? nici n-ar intelege importanta lucrurilor pe care le fac oameni ca acest doctor. ei vor sa vada fufe dezbracate, cum i-o mai s*ge columbeanca lui iri, cum se cearta si apoi se pupa nikita cu naomi la diaconescu in emisiune.
ma opresc aici ca poate-mi iau un ban daca mai continui.

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-10-03 16:49:16)

bebe V., soarele si luna

#5 2009-10-03 17:16:08

Marlyn
Full member

april sunset a scris:

am zis ca nu sunt in stare sa citesc tot cand am vazut cat e, dar pe masura ce citeam, mi-am dat seama ca merita toata atentia. macar sa citim, daca altceva nu putem face, macar sa aflam ca mai exista si astfel de oameni.
vorba ta, pillblast, astfel de oameni merita sa apara in ziare, la Tv, nu toate pitipoancele (cu greu ma abtin sa nu folosesc un cuvant mai urat) si toti nemernicii, toti hotii si criminalii. dar, sunt sigura ca mai mult de jumatate din romani nu ar citi daca ar gasi un astfel de articol in ziar. ce ii intereseaza pe ei toate astea? nici n-ar intelege importanta lucrurilor pe care le fac oameni ca acest doctor. ei vor sa vada fufe dezbracate, cum i-o mai s*ge columbeanca lui iri, cum se cearta si apoi se pupa nikita cu naomi la diaconescu in emisiune.
ma opresc aici ca poate-mi iau un ban daca mai continui.

Citind acest articol am simtit ca noi, oamenii, mai avem o sansa. Si nu doar atat, ci si ca pretutindeni suntem urmati de o mangaiere divina, de un indemn de dicolo de lumea noastra, doar ca majoritatea dintre noi nu il auzim. Se spune ca ceea ce ne desparte de Dumnezeu este grosimea valului din fata ochilor nostri. Alegerile le facem fiecare dintre noi. Si, fireste ca acest om traieste modest, poate chiar saracacios, pentru ca Dumnezeu nu iubeaste bogatia lumeasca ci cea din noi insine, cea care nu se vede.

Toate cele spune de mine ar fi simple vorbe daca nu ar aparea o data la intrevale imense de timp astfel de oameni.

Publicitate

loading...

#6 2009-10-03 17:39:43

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Foarte frumos articol, multumesc Marlyn ...chiar foarte frumos...ce-l mai frumos articol...in timp ce am citit am avut un nod in gat...imi venea sa plang ...fff frumos...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#7 2009-10-03 18:04:17

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

e emotionant articolul! multumim mult ca l-ai publicat! totusi, vreau sa cred ca mai exista doctori ca domnul doctor Pesamosca!

#8 2009-10-03 18:21:46

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

f interesant...m-a emotionat profund..
ma inclin in fata acestui om minunat!!!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#9 2009-10-03 19:25:33

Marlyn
Full member

Am simtit nevoia sa impartasesc cu cineva bucuria si deopotriva tristetea pe care am simtit-o citind acest articol. Prima data i-am citit sotului meu cea mai mare parte a articolului. Apoi m-am gandit la voi...

Sincer, nu am stiut ca exista astfel de oameni! Am sperat sa existe, inca din adolescenta mi-am dorit sa cunosc un om care sa ma marcheza. In mod pozitiv, fireste... Am avut mereu o strangere de inima, si un mare gol in fata oamenilor care sunt cu Dumnezeu pe buze si cu rautatea si meschinaria in fapte. Am stiut si am crezut mereu ca Dumnezeu isi alege mesagerii dintre oamenii modesti, curati si simpli, dar de o spiritualitate desavarsita, si o intelepciune departe de inteligenta lumeasca. Noi, cu totii, simtim ca exista un drum, dar, rataciti intr-o lume superficiala ne-am pierdut nu dor speranta, ci si modelul uman pe care ar trebui sa-l urmam.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2009-10-03 19:26:36)

#10 2009-10-03 19:55:39

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Marlyn a scris:

Sincer, nu am stiut ca exista astfel de oameni! Am sperat sa existe, inca din adolescenta mi-am dorit sa cunosc un om care sa ma marcheza. In mod pozitiv, fireste... Am avut mereu o strangere de inima, si un mare gol in fata oamenilor care sunt cu Dumnezeu pe buze si cu rautatea si meschinaria in fapte. Am stiut si am crezut mereu ca Dumnezeu isi alege mesagerii dintre oamenii modesti, curati si simpli, dar de o spiritualitate desavarsita, si o intelepciune departe de inteligenta lumeasca. Noi, cu totii, simtim ca exista un drum, dar, rataciti intr-o lume superficiala ne-am pierdut nu dor speranta, ci si modelul uman pe care ar trebui sa-l urmam.

foarte adevarat si foarte frumos spus smile
din pacate, este si o concluzie negativa pe care multi oameni o pot trage din acest articol, si anume "ha ha, uite cum a ajuns un om cinstit, care a adus speranta si fericirea multor oameni, care nu a primit nimic in schimbul faptelor sale remarcabile. a fost toata viata un sarac, a stat intr-o camaruta amarata si abia stiu cativa oameni ca traieste" (incercai sa vorbesc ca un om interesat numai de binele sau, doritor de cat mai multi bani, de cat mai multa faima si atentie, fie ea si negativa, atentie sa fie, sa apara in ziare si la tv, sa stie lumea despre el).

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-10-03 19:56:17)

bebe V., soarele si luna

#11 2009-10-03 22:47:56

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

Emoţionant articolul şi păcat că-s aşa puţini oameni ca el..

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#12 2009-10-04 07:35:00

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

emotionant si deosebit articolul...si nu cuvintele care sunt folosite, ci povestea in sine... trist.

hjarta

#13 2009-10-04 10:16:48

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

ce bine ca exista si astfel de oameni smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#14 2009-10-04 11:16:08

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Ah, m-a emotionat articolul pana la lacrimi.
Am intalnit doi astfel de medici. Niste oameni minunati pentru mine. M-au primit, m-au operat, mi-au oferit tot ce aveam nevoie atunci cand toti ceilalti imi intorceau spatele si nu ma primeau..asta pentru ca aveam ceva ceea ce la un copil de 7 ani e aproape imposibil. Dar acesti oameni au stiut sa fie cu adevarat oameni, doctori si m-au tratat  cu foarte mare atentie. N-au primit nimic de la mine, chiar si operatiile au fost fara bani, plus sedintele cu laser, cu bioptronul, medicamente de atatea milioane. Au facut tot posibilul sa am o copilarie cu mai putine griji. Inca ii mai vizitez, si ma bucur atat de mult ca ii pot revedea smile

#15 2009-10-04 11:30:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

am citit de ieri articolul si chiar e impresionant! pacat ca in ziua de azi nu sunt apreciati oamenii ca el, si prin urmare sunt din ce in ce mai putini

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#16 2009-10-04 12:24:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Stiam articolul din Formula As, de cand a aparut acum ceva saptamani... intr-adevar, pacat ca nu mai exista asemenea doctori si pacat ca ne purtam asa cu un asemenea doctor extraordinar.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.