homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat pilula

#1 2009-10-04 10:22:36

andreea pavel
New member
Inregistrat: 2009-04-10

am uitat pilula

Buna!Am si eu o mare problema...in prima sapt de ac  am uitat sa iau pastila.Mi-am adus aminte a doua zi ,deja trecusera cele 12 ore.M-am uitat in prospec(Logest) si scria ca dc sunt in prima saptamana trebuie sa iau si pastila uitata si pastila care trebuie chiar dc inseamna sa iau doua pastile o data.Dp aceasta intamaplare am celelalte pastile le-am luat corect .Acum,mai am 2 pastile din blister iar aseara am avut contact cu ejaculare in interior.Exista riscul sa raman insarcinata?Multumesc

#2 2009-10-04 11:19:42

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: am uitat pilula

ca sa existe un risc de a ramane insarcinata, in momentul in care ai uitat pastila trebuie sa iei pe langa acea pastila uitata inca 7 pastile pentru a se instala protectia (in cazul in care nu ai luat-o in max 12 ore).

in cazul tau, nu stiu daca ai mai avut alte contacte de atunci... insa daca nu, si tocmai aseara s-a intamplat, nu e nici o problema caci din cate am inteles mai ai 2 pilule de luat

#3 2009-10-04 11:21:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

andreea pavel a scris:

Buna!Am si eu o mare problema...in prima sapt de ac  am uitat sa iau pastila.Mi-am adus aminte a doua zi ,deja trecusera cele 12 ore.M-am uitat in prospec(Logest) si scria ca dc sunt in prima saptamana trebuie sa iau si pastila uitata si pastila care trebuie chiar dc inseamna sa iau doua pastile o data.Dp aceasta intamaplare am celelalte pastile le-am luat corect .Acum,mai am 2 pastile din blister iar aseara am avut contact cu ejaculare in interior.Exista riscul sa raman insarcinata?Multumesc

Daca au trecut sapte zile de la pilula uitata, timp in care ai luat corect pastilele, nu e nici un risc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-10-04 11:22:42

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Daca ai avut contactul dupa ce ai luat corect 7 pastilute ( adica inca 7 zile dupa ziua in care ai uitat pilula) nu exista risc!

#5 2009-10-04 13:16:46

andreea pavel
New member
Inregistrat: 2009-04-10

Multumesc mult pt raspuns fetelor!!M-am mai linistit!

Publicitate

loading...

#6 2009-10-04 19:05:43

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.