homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 2009-10-04 17:44:25

un nume
New member
Inregistrat: 2009-09-17

urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buna ziua ,
am si eu o mare problema. acum vreo luna am fost la ginecolog unde am aflat ca am o infectie, vaginita. am primit un tratatment si dupa doua saptamani m-am prezentat iar la consultatie. nu-mi trecuse infectia asa ca am facut testul papanicolaou. in tot acest timp pana la rezultatul testului am facut doar spalaturi, fara sa mai iau ovule. ideea e urmatoarea am ajuns iar la ginecolog pentru citirea rezultatului care suna asa:
-adecvarea frotiurilor- frotiu satisfacator pentru evaluarea citoliza, frecvente pmn
-caracterizare generala- negativ pentru leziune intraepiteliala sau malignitate
-diagnostic descriptiv- infectii:bacterii
- modificari reactive asociate cu inflamatia (include si reparatia tipica)

clasa 2

la acest rezultat am primit un tratament mai puternic, cu precizarea ca nu am nimic grav, dar mai bine prevenim din timp.
din cauza ca infectia era destul de mare doamna doctor nu a ajuns sa vada propriu zis nimic, nu a bagat nici un deget in mine sa ma pipaie(scuzati exprimarea). am ajuns acasa si cand am vrut sa-mi introduc ovulul am observat ca in partea stanga a vaginului, in interior, cam la distanta de un deget, am o galma mare, nu ma doare, nu pare a fi crescuta ci o denivelare cam cat o cireasa, ca si cum asa ar fi normal.

intrebarea mea e urmatoare: vaginul e perfect simetric? poate fi un chist?

o sa ma duc la doctor maine, dar cum azi e duminica nu pot decat sa astept. ideea e ca imi este foarte frica si de aseara plang mereu. astept un raspuns, poate dorm si eu in seara asta bine
mutumesc

#2 2009-10-04 17:49:10

elle_24
Full member
Inregistrat: 2008-05-05

Re: urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esti sigura ca nu este colul ceea ce ai simtit tu?

un sufletel e cu mine din noiembrie 2011

#3 2009-10-04 17:52:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu mai plange, mai, ala e colul tau smile n-ai nimic grav, o infectie banala...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2009-10-04 17:57:20

un nume
New member

nu stiu ce sa zic nu sunt ginecolog, nu am mai ajuns niciodata cu degetul pana acolo, ideea e ca prietenul meu acum ceva timp mi-a zis ca simte o galma in partea stanga,eu am ras si am zis ca nu stie el ce vb.dar aseara cand am simtit si eu m-am panicat.

#5 2009-10-04 18:00:27

vanessaanna
New member
Inregistrat: 2009-09-06

poi daca e doar o infectie ..eu zic sa stai linistita pana maine , fi optimista si calmeaza-te !>big_smile<

Publicitate

loading...

#6 2009-10-04 18:04:34

katami
Platinum member

un nume a scris:

nu stiu ce sa zic nu sunt ginecolog, nu am mai ajuns niciodata cu degetul pana acolo, ideea e ca prietenul meu acum ceva timp mi-a zis ca simte o galma in partea stanga,eu am ras si am zis ca nu stie el ce vb.dar aseara cand am simtit si eu m-am panicat.

in functie de perioada ciclului menstrual, colul e mai sus sau mai jos... ajungi la el mai usor sau mai greu.

nu te mai stresa... ai facut analize si ti-au iesit ok, ce mai vrei? smile stai calma, daca aveai vreo "galma" cat cireasa, orice dr ti-o observa... ca sa nu spun ca iesea la pap smile

iar vaginita bacteriana e o infectie absolut comuna. dupa ce termini cu ovulele, ar fi bine sa faci un tratament de refacere a florei (cu iaurt/ovule cu lactobacili), ca sa previi o eventuala recidiva smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#7 2009-10-04 18:06:53

un nume
New member

doctorita din cauza infectie nu a putut sa-mi vada colul, si ma gandesc sa nu am ceva grav, pe care ea n-a putut sa observe dintr-o consultatie superficiala. ca sa ajunga sa vada daca am vreun chis sau altceva, trebuia sa ma pipaie, nu? oricum o sa aflu maine, dar pana atunci nu vreau sa fac ture ca nebuna prin casa.

#8 2009-10-04 18:09:55

katami
Platinum member

of... pai NU MAI FA!! ca n-ai nik.

celulele pt pap se recolteaza DE PE COL... deci, daca erau pb, ieseau la analize.

#9 2009-10-04 18:15:47

un nume
New member

multumesc de raspunsuri. o sa vad ce zice maine si postez rezultatul final.big_smile

#10 2009-10-04 18:19:40

katami
Platinum member

cu placere... nu te stresa, va fi ok smile

#11 2009-10-04 19:21:39

un nume
New member

inca o intrebare si gata  testul papanicolaou se poate face in orice conditii sau trebuie anumite conditii,pentru un rezultat corect. ideea e ca inainte sa-l fac cu vreo 12 ore aproximativ am avut contact sexual neprotejat

#12 2009-10-04 19:24:10

katami
Platinum member

teoretic ar trebui sa nu fi avut contact cu 24 h inainte... dar nu influenteaza ATAT de puternic

#13 2009-10-04 19:25:40

un nume
New member

multumesc mult pentru toate raspunsurile smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.