|
Nu esti logat.
Cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?#1 2009-10-04 21:02:27
cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?Buna! am si eu o nelamurire! am tot cautat pe forum dar nu am gasit! sunt in prima luna de pauza , ultima pastila am luat-o in 05.09, vreau sa stiu cat timp mai sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor! e posibil sa imi intarzie ciclul dupa intreruperea anticon. ? Offline #2 2009-10-04 21:08:12
Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?Daca ai renuntat la pastile dupa ce ai terminat o folie, atunci nu mai esti protejata din ziua in care ar fi trebuit sa reincepi o noua folie. Cat despre menstruatie, e posibil sa ti se deregleze, mai ales daca inainte sa incepi sa iei ac-uri, aveai menstra neregulata. Offline #3 2009-10-05 08:07:20
Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?eu stiu ca esti protejata doar pan in prima zi de menstruatie...cel putin asa mi-a raspuns cristina cand am pus aceasta intrebare tot aici pe forum... Offline #4 2009-10-05 08:25:01
Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?si bunny si cristina au dreptate...vreau sa spun ca e logic felul in care gandesc amandoua.-in mod normal u puteai face sex in pauza de 7 zile fara pb...corpul tau nu stie de cand ai luat u ultima pastila ca dupa pauza nu le vei mai lua, asa ca esti protejata complet si in cele 7 zile..in ziua in care trebuia sa iei prima pastila din urmatoarea folie se intrerupe contraceptia Trezeste-te in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si traieste ca si cum ar fi ultima zi din viata ta! Offline #5 2009-10-05 08:26:29
Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?pana in prima zi de menstruatie stiu si eu Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-05 09:52:32
Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?esti protejata pana in prima zi de menstruatie (cea de dupa intreruperea anticonceptionalelor) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|