|
Nu esti logat.
-#1 2009-10-05 20:58:32
-Am facut sex cu prietenul meu toate bune si frumoase ... problema este ca mi-a intarziat ciclul menstrual cu 4 zile decat de obicei. Stiu k sansele sa raman insarcinate nu exista , deoarece nu si-a "dat drumu' " in vaginul meu... nu stiu ce s acred si is destul de speriata atat eu cat si el ... Credeti k exista cumva sanse totusi ca am vreo surpriza neplacuta?! Multumesc anticipat. Offline #2 2009-10-05 21:00:37
Re: -chiar daca nu si-a dat drumul in vaginul tau, poti ramane insarcinata de la lichidul preejaculator! fa un test de sarcina daca intarzie 7 zile! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-10-05 21:02:49
Re: -
Ati facut sex fara prezervativ sau ati folosit coitul intrerupt? Caci daca ati folosit coitul intrerupt, adica te-a penetrat fara prezervativ, insa nu si-a dat drumul inauntru, exista sanse de sarcina. Si acestea sunt date de lichidul preejaculator care contine spermatozoizi. Daca mai trec 3 zile si nu-ti vine ciclul, fa un test de sarcina. Offline #4 2009-10-05 21:17:41
Re: -Lichidul asta preejaculator , apare in preajma orgasmului sau si in timpul actului? Offline #5 2009-10-05 21:27:36
Re: -Apare in timpul actului sexual, pe masura ce se excita. In majoritatea cazurilor, el nici nu simte cand elimina lichidul preejaculator. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|