|
Nu esti logat.
Am 2 nelamuriri#1 2009-10-06 08:16:54
am 2 nelamuririneatza! am 2 nelamuriri si te rog mult sa'mi raspunzi. As dori sa stiu dak atunci cand iau ptr prima data anticonceptionale trebuie sa le iau chiar din prima zi de menstruatie sau se poate si din a 2-a sau a3-a; si...daca in timp ce le iau pot lua si pastilele dulcolax...raspunde'mi cat potzi de repede te rog ... multzumesc Offline #2 2009-10-06 08:34:42
Re: am 2 nelamuririDaca iei din oricare alta zi decat prima,iti trebuie protectie suplimentara 7 zile. Din cate stiu eu,Dulcolaxul n-are nicio treaba,nu interactioneaza,deci n-ai nevoie de protectie suplimentara pe durata tratamentului. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-10-06 08:36:19) Offline #3 2009-10-06 12:01:49
Re: am 2 nelamuriri
dar vezi ca dulcolaxul provoaca scaune moi si nu ai avoie sa ai mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile, ca se pierde protectia... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|