|
Nu esti logat.
Ghid de conversatie roman-olandez#1 2009-10-05 21:17:35
ghid de conversatie roman-olandezbuna! azi am cautat innebunita un ghid de conversatie pe la toate librariile mari din iasi, anticariatele ...nimic! stie cineva unde as putea gasi , totusi? Offline #2 2009-10-05 21:42:23Re: ghid de conversatie roman-olandezhttp://www.buybooks.ro/ghid-conversatie … andez.html si daca vrei sa mai cauti si alte librarii online google, eu am gasit o groaza. Nu stiu daca librariile normale au ghiduri de-astea pt limbi mai ciudate. Offline #3 2009-10-05 22:00:26
Re: ghid de conversatie roman-olandez
am gasit si eu la librarile virtuale , la unele , pt ca unele librarii online aveau stocul epuizat. am intrebat la o librarie de cartier insa au spus ca au av f putine exempl, au dat comanda dar nu au primit. cred ca se intampla ceva pe la edituri... daca are cineva pe acasa, nu ii mai foloseste si doreste sa-l vanda sau sa-l doneze, eu sunt interesata. ma tenteaza sa cumpar si de pe internet dar cred ca iti treb o carte de credit sau trebuie sa fii pers juridica, ma gandesc , o sa ma interesez! ms oricum Offline #4 2009-10-06 13:28:14
Re: ghid de conversatie roman-olandeznu trebuie nimic din astea. coletele se trimit prin posta sau curier ramburs si tu platesti cand le ridici. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|