homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ghid de conversatie roman-olandez

#1 2009-10-05 21:17:35

delly
New member
Inregistrat: 2008-01-09

ghid de conversatie roman-olandez

buna! azi am cautat innebunita un ghid de conversatie pe la toate librariile mari din iasi, anticariatele ...nimic! stie cineva unde as putea gasi , totusi?

#2 2009-10-05 21:42:23

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: ghid de conversatie roman-olandez

http://www.buybooks.ro/ghid-conversatie … andez.html si daca vrei sa mai cauti si alte librarii online google, eu am gasit o groaza. Nu stiu daca librariile normale au ghiduri de-astea pt limbi mai ciudate.

#3 2009-10-05 22:00:26

delly
New member
Inregistrat: 2008-01-09

PillBlast a scris:

http://www.buybooks.ro/ghid-conversatie-roman-olandez.html si daca vrei sa mai cauti si alte librarii online google, eu am gasit o groaza. Nu stiu daca librariile normale au ghiduri de-astea pt limbi mai ciudate.

am gasit si eu la librarile virtuale , la unele , pt ca unele librarii online aveau stocul epuizat. am intrebat la o librarie de cartier insa au spus ca au av f putine exempl, au dat comanda dar nu au primit. cred ca se intampla ceva pe la edituri... daca are  cineva pe acasa, nu ii mai foloseste si doreste sa-l vanda sau sa-l doneze, eu sunt interesata. ma tenteaza sa cumpar si de pe internet dar cred ca iti treb o carte de credit sau trebuie sa fii pers juridica, ma gandesc , o sa ma interesez! ms oricum

#4 2009-10-06 13:28:14

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

nu trebuie nimic din astea. coletele se trimit prin posta sau curier ramburs si tu platesti cand le ridici.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.