homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat...

#1 2007-07-20 22:38:03

crisssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-20

un sfat...

am si eu o pb...am fost la dr acum un an juma si mi-a zis ca am o rana pe col am trata-o cu ovule si mi-a trecut. de curand am fost si cik mi-a aparut iar.. sad .. mi-a dat tot ovule..altele...si mi-a zis sa iau o data pe sapt si sa fac spalaturi cu apa cu bicarbonat...dar nu mi-a zis niik ca o cicatrizeze .. si m-a cam mirat..
cand am intrebat-o cand sa revin ..cate ovule sa iau ..ce perioada mi-a zis  k tre sa le iau fffffff mult timp de acum incolo yikes ... si k nu o sa-mi dispara ca e ceva legat de secretie..am o micoza.. care dc mai iau si aticnceptionale o sa se extinda .. ceea ce m-a asta cu gura cascata ... si ca ovulele or sa ajute sa nu se extinda..
ink o pb... de un timp ma jeneaza la intrarea in vain..imi da o stare de disconfort....super naspa:((.. si ma mai si mananca cateodata ..uneori chiar f rau de imi vine sa ma urc pe pereti.. si am mai avut si secretia cam vascoasa si abundenta..nush ma intreb dc are vreo leg cu rana ..
ce v-as mai ruga e sa-mi recomandati simie un dr mai bun...ca la asta nush dc sa ma mai duc..cesafac
mercic

#2 2007-07-20 22:46:57

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: un sfat...

crisssu eu zic sa schimbi doctoru'. e logic  ca rana s-a redeschis de la micoza si tot de la asta ai si secretia. du-te si afla ce micoza ai, trateaz-o cum trebuie si apoi trateaza-ti rana. ca degeaba bagi tu ovule sau o cauterizezi daca inauntru tau o sa curga mereu secretia asta;rana n-o sa se mai inchida. nush din ce oras esti sa-ti recomand un medic bun, cauta pe forum

All good things come to those who wait

#3 2007-07-20 22:49:02

crisssu
New member

sunt din bucuresti si ma gandeam sa ma duc la Hypocrat..

#4 2007-07-20 22:52:39

silly_duck
Full member

cu asta chiar nu pot sa te ajut. da un search pe forum si vezi ca sunt recomandati mai multi boctori din buc

#5 2007-07-20 22:57:16

crisssu
New member

mercic mult de tot

Publicitate

loading...

#6 2007-07-20 23:00:21

silly_duck
Full member

smilen-ai pt ce sper sa te faci bine

#7 2007-07-20 23:02:59

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Doctor Aldea, Spitalul Oncologic Fundeni din Bucuresti, the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.