|
Nu esti logat.
Stil propriu#1 2009-10-05 19:13:23
stil propriusunt traditionala, conformista - nu am un stil propriu. merg pe strada si observ o multime de fete - femei imbracate super (cel putin mie imi place stilul lor), trec prin magazine nu imi sare nimic in ochi din ce am vazut pe strada. numai haine "naspa," nu imi gasesc nimic ce sa mi se potriveasca sau sa imi placa. nu se lipeste nimic de mine. de mica am fost mai "traditionala", dar acum asi vrea sa fiu putin avangardista, dar nu-mi reuseste, I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #2 2009-10-05 19:17:06
Re: stil propriupai n ai cum sa incepi asa brusc... adica usor, usor iti vei schimba stilul- daca asta vrei. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2009-10-05 19:17:52
Re: stil propriuEu merg pe strada si vad o multime de femei/fete imbracate anapoda, fara pic de stil sau gust, in culori inchise, tinute care nu au nimic de transmis, nu impun nici o stare. Mi se pare foarte aiurea parca te-ai inchide intr-o carapace. when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-10-05 19:19:41
Re: stil propriuMonya, si mie foaaaarte rar imi sare ceva in ochi in magazine. Prefer sa imi lucrez si modelele sunt o combinatie de clasic-modern-stil propriu. E drept, am o problema cu hainele din magazine ( pe langa faptul ca imi gasesc greu ceva pe masura mea ) nu suport ideea ca mai poate avea si altcineva ceva ce am eu asa ca prefer sa fiu unica sau copiata I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-10-05 19:24:10
Re: stil propriuti le "tunezi" singura lucia? when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-05 19:28:45
Re: stil propriuah... eu nu suport tinutele xerox. fete care nu se remarca prin nimic. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2009-10-05 20:00:57
Re: stil propriuApropos, nu-mi place deloc sa vad o fata cu parul neingrijit when the pomp lights up,you shoot. Offline #8 2009-10-05 21:02:17Re: stil propriuStilul meu e adidasi si blugi, cu o bluzita modesta si un pulovaras iarna. Nu imi place sa sar in ochi prin haine. Nu sunt niciodata la moda si port numai ce imi vine bine, de bumbacel (sau un material natural si comod). Hainele mele au foarte foarte rar mai mult de o culoare, nu au nici un fel de auriu sau sclipici, sunt gri, negre, verzi, albe, dar culorile sunt... nu tipatoare, iar parul e tot timpul neingrijit. Asa a fost cand il aveam lung, asa e si scurt. Nu ma pieptan niciodata (dar ma spal pe cap zilnic, e curat si lucios, doar e zurliu ). Asta e stilul meu. Offline #9 2009-10-06 11:49:18
Re: stil propriusper ca nu m-ati inteles gresit, nu vreau sa le copiez sau sa ma imbrac "xerox", le apreciez pe cele imbracate in diferite feluri de combinatii, mie in schimb nu-mi reuseste nimic ajung sa pot tot haine "rasuflate" - nu ies in evidenta cu mai nimic, desi am un corp destul de ok nu stiu sa-l pun in valoare I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #10 2009-10-06 11:53:52
Re: stil propriumonya, la fel patesc si eu cu magazinele vs. ce vad pe strada. uneori imi vine sa opresc pe cate o tipa pe strada si sa o intreb: "nu te supara, de unde ti-ai luat (cutare haina)"? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2009-10-06 13:06:05
Re: stil propriuMonya, ce sa zic... identifica-ti atuurile si hotaraste-te ce anume vrei sa pui in valoare. ai picioare subtiri, ai decolteu frumos, etc... studiaza un pic revistele de gen si vezi ce anume e in tendinte. alege de acolo cam ce ai vrea tu sa porti si cauta piesele pe rand. nu ne spui cam ce defecte ai, ce n-ar trebui/n-ai vrea sa porti.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #13 2009-10-06 15:53:35
Re: stil propriu
rusinik sa imi fie, mai traiesc si intr/una din capiutalele modei de ceva timp I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #15 2009-10-06 20:13:25
Re: stil propriu
problema e ca vreau sa-mi schimb stilul, dar nu prea reusesc. I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #16 2009-10-06 20:26:26Re: stil propriuPai eu una nu cred ca cineva poate sa isi schimbe stilul, in cel mai bun caz sa il imbunatateasca. In mod sigur daca ai incerca sa porti ce poarta felete de care zici tu te-ai simti ca intr-un costum, pentru ca pur si simplu nu e genul tau. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|