|
Nu esti logat.
Sa o fac sau nu?#1 2009-10-06 21:45:54
sa o fac sau nu?salutare, am herpes la o buza, mi-a aparut azi dimineata si nu stiu daca e bine sa fac sex oral, mi-e frica sa nu faca sotul meu herpes genital. sunt tulpini diferite sau se poate transmite ceva? tocmai azi am implinit 2 ani de casatorie si nu vreau sa treaca asa... exista vreun pericol? Offline #2 2009-10-06 21:50:54#3 2009-10-06 22:00:15
Re: sa o fac sau nu?eu as sta cuminte... asa parca stiu si eu cu tulpinile... dar parca... nush. sunt mai paranoica la chestiile astea... si, decat sa-i faci un "cadou nepotrivit" de ziua voastra......... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|