homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma va rog!

#1 2007-07-20 00:17:10

soulride
Membru
Inregistrat: 2007-07-19

ajutati-ma va rog!

am facut sex cu prietena mea amandoi pentru prima data fara niciun fel de protectie folosind doar metoda coitului intrerupt fiind cea mai mare greseala din viatza mea.a doua zi a luat postinor iar dupa 12 ore a doua pastila.dupa o saptamana jumate ia venit ciclul(ea are un ciclu neregulat) mia zis ca ia venit in primele trei zile mai putzin si in urmatoarele 3 normal.a facut doua teste de sarcina dupa o saptamana de la contact unul dupa 3 saptamani si unul azi la o luna toate au iesit negativ.cat despre sani vreau sa zic ca sau umflat dupa ce a luat postinor iar menstruatzia ia venit cam dupa o saptamana jumate de la contact...dar sanii parca is mai mari ca inainte.nush ce sa mai fac am citit tare mult despre asta si am vazut ca sunt cazuri in care unele femei au ramas kiar daca lea venit menstra.de o luna numa la asta imi sta capu...o iubesc tare mult... va rog sami raspundetzi si mie!

#2 2007-07-20 00:20:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ajutati-ma va rog!

daca i-a venit menstruatia si testele sunt negative atunci nu prea mai poate fi vb de sarcina. sanii doar ti se pare tie ca sunt mai mari sau o si dor? si daca tot o iubesti dc nu va protejati mai sigur? mergeti la un planning de manuta si luati AC...sau prezervativul...

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-20 00:25:12

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

daca i-a tinut menstruatia 6 zile nu prea cred k se poate pune problema de ciclu peste sarcina. Scrisese nashira pe undeva k ciclul peste sarcina esta mai redus cantitativ (o tine mai putin) si e mai deschis la culoare, pt k atunci cand apare menstruatia se elimina endometrul, deci se rup niste capilare si de aici sangerare abundenta

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2007-07-20 01:05:02

soulride
Membru

sanii de durut nu o dor pote mi se pare numa ca io crescut ea zice ca nu a observat nici o skimbare...oricum ms mult de raspunsuri o sa incerc sa ma mai calmez sper sa fie bine...

#5 2007-07-20 23:46:09

soulride
Membru

daca mai poate cineva sa ma sfatuiasca va rog nu ezitatzi...

Publicitate

loading...

#6 2007-07-20 23:49:56

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

In primul rand editeaza si nu mai posta de 2 ori.

Nu te stresa, baietii au obiceiul sa fie mai agitati decat fetele...asa era si pritenul meu...si inca mai e.
Prietena ta nu are cum sa ramana insarcinata daca a luat postinor si i-a venit si menstruatia. Durerea de sani sau/si marirea lor este temporara cauzata de mestruatie sau/si postinor...in unele cazur si din cauza balonarii, e ceva normal la fete.
Linisteste-te si u si pr ta si folositi de acum prez sau dute cu ea la planing sa-i prescrie ac.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.