|
Nu esti logat.
Sangerari intre menstruatii#1 2009-10-06 13:06:35
sangerari intre menstruatiiBuna ziua.As avea o rugaminte...Luasem marvelon28 de aproximativ un an.Am intrerupt o scurta vreme tratamentul,l-am reluat,dar in cele 7 zile in care nu am fost protejata s-a intamplat sa se rupa prezervativul.Am luat Postinor corect,continuand si folia de marvelon si am avut menstruatia cand trebuia.Problema este ca acum,dupa doua saptamani de la menstruatie am sangerari usoare si simptomele pe care le am de obicei in timpul menstruatiei(dureri de burta si de sani,insa nu la fel de pregnante).Credeti ca ar putea fi o problema serioasa sau e doar o reactie adversa a contraceptivelor?Mi-ar prinde tare bine un sfat.Multumesc mult! Offline #2 2009-10-06 13:54:09
Re: sangerari intre menstruatii
Cand ai reinceput sa iei pastilele, ai luat din prima zi de menstra? Daca da, atunci nu mai aveai nevoie de protectie suplimentara si nici de Postinor fiindca erai protejata de la prima pastile. Acele sangerari probabil sunt spotting, nu e nimic grav. Offline #3 2009-10-06 14:49:50
Re: sangerari intre menstruatiiacela eu cred k e spotting pt k si eu am luat Postinor si am avut spotting.... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #4 2009-10-06 15:19:38
subscriu... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #5 2009-10-06 18:28:11
Re: sangerari intre menstruatiiE spotting si a aprut din cauza combinatiei anticonceptionale + postinor. Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-06 20:22:42
Sunt sigura ca asta e.. Daca spottingul persista mai bine du.te la un medic "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2009-10-06 22:37:03
Re: sangerari intre menstruatiiVa multumesc mult pentru raspunsuri!M-am mai linistit...cred ca multe femei tind sa devina paranoice in astfel de situatii Offline #8 2009-10-06 23:02:53
Re: sangerari intre menstruatiiBuna seara! Apropo de sangerari intre mestruatii, am si eu o problema... De la 2 saptamani de la menstruatie am avut o perioada de cateva zile in care a fost totul bine, (am avut si contact sexual intre timp), dupa care au aparut sangerarile, in fiecare zi, pana in prezent.... e ceva gen menstruatie numai ca, mai putin si culoare mai inchisa. Precizez faptul ca nu iau anticonceptionale si ca in aceasta perioada am fost plecata din tara (spun asta pentru ca ginecologul la care am fost ultima data mi-a spus ca am dereglari din cauza schimbarii de mediu). Stiti cumva care sa fie cauza, ca pe mine sincer ma cam ingrijoreaza situatia.... Va multumesc! Offline #9 2009-10-06 23:29:02
Re: sangerari intre menstruatiiPoate ti-a venit menstruatia mai devreme, sau o anexita, dar in cazul unei anexite ar trebuii sa ai si dureri in partea de jos a abdomenului, sau probleme hormonale. Nu stiu daca ar putea avea legatura schimbarea de mediu cu asta Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-06 23:29:17) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #10 2009-10-07 23:29:16
Re: sangerari intre menstruatiiNu stiu, posibil sa fie vreo dereglare hormonala. Mai astept un pic sa vad ce se intampla. Mersi mult pentru raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|