|
Nu esti logat.
Amanare menstruatie-3#39 2007-07-16 19:12:34
Re: amanare menstruatieexact.sunt perfect de acord cu tine. fiecare da sfatul pe care il crede de cuviinta ramanand ca persoanele in"suferinta" sa aleaga ce cred ele de cuviinta.tu esti una din norocoasele care a scapat de efectele adverse inseamna ,si ma bucur.insa si eu raman la parerea mea. e adevarat ca unii doctori vorbesc aiurea insa atunci cand aud aceeasi parere spusa de mai multi doctori tind sa o cred. All good things come to those who wait Offline #40 2007-07-16 19:18:50
Re: amanare menstruatiecum sa legi 2 folii?pai u cat stai la mare si cnd pleci?daca stai doar cateva zile nu inteleg dc ar trebuii s iei 2 folii..dk stai doar cateva zile mai bine iei cateva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #41 2007-07-17 09:58:14
Re: amanare menstruatiefetele doctoreassa spunea ca poti sa iei7-8 pastile,sau poti lua 2 folii legate fara nici un fel de problema. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2007-07-17 12:15:08
Re: amanare menstruatien ar ramane de pomana...le ti de rezerva...daca mai vrei s o amani vreodata...daca trebuie sa inlocuiesti vreo pastiluta...etc... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-07-22 16:18:17
Re: amanare menstruatieHello fetele. As avea si eu o intrebare. Tot legat de amanarea menstruatiei prin luare a 2 folii consecutive, fara pauza. Este la fel de ok si de eficienta metoda daca legam de la inceput primele doua folii de pastile? Eu nu am mai luat anticonceptionale de aproape 1 an si acum vreau sa incep din nou tocmai pentru a sari peste o menstruatie. E ok sa iau prima folie si apoi a doua imediat dupa? Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-22 16:32:13
Re: amanare menstruatieda, nu-i nici o problema Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|