homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amanare menstruatie-3

#39 2007-07-16 19:12:34

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: amanare menstruatie

exact.sunt perfect de acord cu tine. fiecare da sfatul  pe care il crede de cuviinta ramanand ca persoanele  in"suferinta" sa aleaga ce cred ele de cuviinta.tu esti una din norocoasele care a scapat de efectele adverse inseamna ,si ma bucur.insa si eu raman la parerea mea. e adevarat  ca unii doctori vorbesc aiurea insa  atunci cand aud aceeasi parere spusa de mai multi doctori tind sa o cred.

All good things come to those who wait

#40 2007-07-16 19:18:50

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

cum sa legi 2 folii?pai u cat stai la mare si cnd pleci?daca stai doar cateva zile nu inteleg dc ar trebuii s iei 2 folii..dk stai doar cateva zile mai bine iei cateva.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#41 2007-07-17 09:58:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

fetele doctoreassa spunea ca poti sa iei7-8 pastile,sau poti lua 2 folii legate fara nici un fel de problema.
deci e ok.
si eu tot doua folii o sa iau in perioada in acre o sa fiu la mare,pentru ca mi se apre mai simplu asa.
si oricum pastilele care mi ar ramane,ar ramane de pomana...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#42 2007-07-17 12:15:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

n ar ramane de pomana...le ti de rezerva...daca mai vrei s o amani vreodata...daca trebuie sa inlocuiesti vreo pastiluta...etc...

happy with him...inlove with him...puss

#43 2007-07-22 16:18:17

Ioanne
New member
Inregistrat: 2007-01-04

Hello fetele. As avea si eu o intrebare. Tot legat de amanarea menstruatiei prin luare a 2 folii consecutive, fara pauza. Este la fel de ok si de eficienta metoda daca legam de la inceput primele doua folii de pastile? Eu nu am mai luat anticonceptionale de aproape 1 an si acum vreau sa incep din nou tocmai pentru a sari peste o menstruatie. E ok sa iau prima folie si apoi a doua imediat dupa?

Publicitate

loading...

#44 2007-07-22 16:32:13

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

da, nu-i nici o problema

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.