|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2007-07-22 22:27:05
AjutorDaca trebuie sa imi vina menstruatia si iau postinor afecteza cu ceva sau nu isi mai face efectul?dar daca iau exact dupa ce se termina menstruatia?va rog raspundeti-mi Offline #2 2007-07-22 22:29:00
Re: AjutorVa rog sa imi raspundeti ca sunt disperata Offline #3 2007-07-22 22:29:46
Re: Ajutortu cam ce crezi k e postinoru asta ca sa il iei asa cand vrei tu? Postinoru se ia NUMAI in cazul unui contact sexual cu risc de sarcina. La cel mult 72 de ore de acel contact. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-07-22 22:30:42
Re: Ajutorcel mai bine ar fi sa iti calculezi perioada fertila sa vezi daca e necesar postinorul dupa formula x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. postinorul poate deregla ciclurile menstruale si e bine sa fie evitat Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-22 22:30:53) mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|