homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sanse sa raman insarcinata?

#1 2009-10-10 23:24:23

RainbowUniverse
Membru
Inregistrat: 2009-10-10

Sunt sanse sa raman insarcinata?

Am facut sex cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul. din fericire a vazut la timp si am incetat imediat. nu a ejaculat in mine iar eu nu eram in perioada fertila (am facut mai multe teste si toate mi-au indicat acest lucru). voi lua si pastila de dupa (nu au trecut 24 de ore de la accident) dar vreau sa stiu daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata. Va multumesc anticipat!

#2 2009-10-10 23:27:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Sunt sanse sa raman insarcinata?

Avand in vedere faptul ca nu erai in perioada fertila, iar el nu a ejaculat in tine, nu stiu daca e cazul sa iei Postinor, dar decizia iti apartine. Multa bafta !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-10-10 23:27:37

Raluka28
New member
Inregistrat: 2008-10-18

Pentru siguranta ta iti recomand sa iei pastila de a doua zi.Sii totul o sa fie bine.Pe viitor sa aveti grija cu prezervativele.

#4 2009-10-11 09:33:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

RainbowUniverse a scris:

Am facut sex cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul. din fericire a vazut la timp si am incetat imediat. nu a ejaculat in mine iar eu nu eram in perioada fertila (am facut mai multe teste si toate mi-au indicat acest lucru). voi lua si pastila de dupa (nu au trecut 24 de ore de la accident) dar vreau sa stiu daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata. Va multumesc anticipat!

Daca ejacularea nu s-a produs si daca nu erai in perioada fertila, parerea mea este ca nu e cazul de postinor ... Insa decizia este a ta. Sansele de sarcina tind catre zero.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2009-10-11 12:11:45

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Eu cred ca iti introduci hormoni degeaba ca nu prea sunt sanse sa fi ramas.

Ultima oara a fost editat de life (2009-10-11 12:12:03)

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.