Test de sarcina din sange
- codrina13
- New member
- Inregistrat: 2009-10-09
test de sarcina din sange
Intr-o seara de luni, dupa ani de abstinenta, am avut contact sexual neprotejat(nu ma certati, ca ma cert eu singura destul). M-am panicat si am luat dupa 8 ore postinor(l-am luat corect, prima pastila dupa 8 ore, cat de repede am putut si a doua dupa fix 12 ore)Miercurea am mai avut un contact, cu prezervativ de la inceput la sfarsit(dar acuma sunt paranoia si despre contactul ala). Deci martea am luat postinor, vineri au inceput sangerarile, maronii, am inteles ca sunt normale. Ei, dar am inceput cu testele de sarcina, de frica. DIn urina mi-au iesit negative, dar am zis ca alea nu sunt sigure. Asa ca am facut din sange. AM facut in ziua 22 de la primul contact( si a 20 de la cel protejat), in ziua 30 de ciclu, deci intarziere de 2 zile(ciclul imi vine la 28,27, 26 de zile, ultimul chiar inainte de? mi-a venit la 24, ca niciodata, dar peste 28 nu am avut). Rezultatul a fost mai mic de 1,00. Adica negative(am intrebat-o si pe asistenat care mi l-a dat, sa fiu sigura) Ei, testul l-am facut marti, iar joi am mers la gine dupa niste rezultate. Am aratat si testul?.Dr l-a luat, s-a uitat la el, s-a uitat, s-a uitat?.N-am mai rezistat si am intrebat ?e negativ, nu??. S-a uitat, s-a mai uitat si intr-un final a zis ?Mda, pare negativ. Vom vedea daca asa e?. Mi-a zis ca daca pana sapt. viitoare nu-mi vine ciclul sa ma duc la ea cu vezica plina, plina(oare ca sa-mi faca ecograf??ca la ce m-am stresat nici n-am mai intrebat) Se poate testul de sange, facut in zilele de care v-am zis sa fie eronat???? Ca din reactia doctoritei asa am dedus?Si sunt atata de speriata!!!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: test de sarcina din sange
Eu zic ca nu esti insarcinata... s-ar fi vazut la test pana acum.
- bella-yzaura
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-06
codrina13 a scris:Intr-o seara de luni, dupa ani de abstinenta, am avut contact sexual neprotejat(nu ma certati, ca ma cert eu singura destul). M-am panicat si am luat dupa 8 ore postinor(l-am luat corect, prima pastila dupa 8 ore, cat de repede am putut si a doua dupa fix 12 ore)Miercurea am mai avut un contact, cu prezervativ de la inceput la sfarsit(dar acuma sunt paranoia si despre contactul ala). Deci martea am luat postinor, vineri au inceput sangerarile, maronii, am inteles ca sunt normale. Ei, dar am inceput cu testele de sarcina, de frica. DIn urina mi-au iesit negative, dar am zis ca alea nu sunt sigure. Asa ca am facut din sange. AM facut in ziua 22 de la primul contact( si a 20 de la cel protejat), in ziua 30 de ciclu, deci intarziere de 2 zile(ciclul imi vine la 28,27, 26 de zile, ultimul chiar inainte de? mi-a venit la 24, ca niciodata, dar peste 28 nu am avut). Rezultatul a fost mai mic de 1,00. Adica negative(am intrebat-o si pe asistenat care mi l-a dat, sa fiu sigura) Ei, testul l-am facut marti, iar joi am mers la gine dupa niste rezultate. Am aratat si testul?.Dr l-a luat, s-a uitat la el, s-a uitat, s-a uitat?.N-am mai rezistat si am intrebat ?e negativ, nu??. S-a uitat, s-a mai uitat si intr-un final a zis ?Mda, pare negativ. Vom vedea daca asa e?. Mi-a zis ca daca pana sapt. viitoare nu-mi vine ciclul sa ma duc la ea cu vezica plina, plina(oare ca sa-mi faca ecograf??ca la ce m-am stresat nici n-am mai intrebat) Se poate testul de sange, facut in zilele de care v-am zis sa fie eronat???? Ca din reactia doctoritei asa am dedus?Si sunt atata de speriata!!!
stai linistita ca sarcine nu este sigura....nu-ti mai fa atatea griji si nu te mai stresa ca o sa vina, cu siguranta... este dereglare de la postinor , am patit si eu si nu mi-a venit 2 luni aproape, deci nu iti fa griji daca ai luat postinorul corect si mai ales k ai avut contacte protejate cu prezervativ dupa, deci o sa vina in maxim o saptamana, o sa vezi...deci linisteste-te si nu te mai stresa deoarce si stresul provoaca intarzieri....
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- codrina13
- New member
SI eu ma gandeam ca intarzierea e din cauza postinorului(i-am spus si doctoritei ca am luat postinor), dar m-a bulversat dr. cu reactia ei. Ma asteptam sa spuna clar ca nu e sarcina, luand in considerare testul de sange si data la care l-am facut.Din cate am citit, la 21 de zile de la contact si testele de urina sunt destul de sigure, d-apoi cel de sange.Dar acuma ma gandesc ca poate nu stiu eu bine...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
E bine cum stii tu, despre doctorita ce sa zic... o fi vrut sa-ti ia banii macar pe o ecografie
- bella-yzaura
- Full member
subscriu la ceea ce a spus heim... codrina stai linistita ca o sa vina sigur....sunt ffff mici sansele ca sa fii insarcinata.... chiar ai fi un caz special....
Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-10-09 10:36:48)
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
e foarte sigur testul de sange facut la 20 zile de contact. cu vezica plina ti-a zis sa te duci in vederea unei echo ( abdominala). iar la echo abdominala n-are ce sa se vada asa repede, chiar de-ar fi sa fie ceea ce mie mi se pare imposibil
- codrina13
- New member
Ar putea fi doctorita asa de lacoma sa ma cheme la eco doar ca sa scoata bani de pe mine?De fapt, in ziua de azi... Am facut o mie de calcule.Si cel mai absurd, ca si daca contactul cu prezervativ din 16 sept. ar fi fost in neregula, si spermatozoizii traiesc 5 zile ar insemna ca pe 21 sept. ar fi fost fecundatia, in ziua in care am facut testul de sange era a 16-a zi de la fecundare, deci bchg ar trebui sa fie crescut. offf, ce poate face o doctorita, ma innebuneste de cap.
- bella-yzaura
- Full member
da sunt fff lacome, si mai ales acum, cand e criza si...nu merge nimeni la medik de frumusete decat daca ar fi constransi, asa k.....stai linistita, o sa vina ai sa vezi.....si de atunci poti lua AC, din prima zi si esti protejata si nu mai stai cu stres....
- codrina13
- New member
Paranoia cum sunt, am zis sa mai fac un test. In dimineata asta, din urina si mi-a iesit negativ(e drept ca era un test no name, dar la 9 zile de intarziere si 29 de zile de la contact ma gandesc ca ar trebui sa se vada clar daca e...).
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
inseamna ca nu esti insarcinata codrina
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|