|
Nu esti logat.
Secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICA#1 2009-10-09 21:14:59
secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICABuna .... am facut un examen secretie vaginala si mia iesit la flora cocica:coci G-rari ....in rest polimorfonucleare rare,limfocite rare,macrofage rare si in resi absent sau normal....intrebarea e cum se trateaza cocii astia??? Offline #2 2009-10-10 10:11:46
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICACu antibiotic stiu ca se trateaza acesti coci. Insa, trebuie sa mergi la medic pentru prescrierea medicamentelor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-10-10 11:46:47
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICAOk Ms Offline #4 2009-10-12 13:33:52
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICAeu am facut in aceeasi zi analizele si la Cantacuzino si la Medsana (pitici pe creier). Toate au iesit la fel, Mycoplasme negativ, Chlamydia negativ, cu exceptia culturii col care la MEDSANA spune ca n-a crescut nimic la 48 de ore si un exista nici fungi iar la Cantacuzino spune ca s-au gasit Enterococcus si Ecoli... Offline #5 2009-10-12 18:51:29
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICAeu una am incredere in cantacuzino....doctorul ce a zis ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-13 11:34:43
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICAdoctorul zice sa le las acolo... Mai astept 2 saptamani, refact testele si ma duc la un doctor nou, cu renume... sper sa ma descalceasca... Offline #7 2009-10-13 11:37:33
Re: secretie vaginala si mi a iesit la flora cocFLORA COCICAintrebarea e daca ai sau nu vreo simptomatologie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|