homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize medicale, vsh marit!





#1 2009-10-13 14:11:52

Lucia07
New member
Inregistrat: 2009-09-09
Mesaje: 26

analize medicale, vsh marit!

Mi-am facut un set complet de analize de sange si mi-au iesit cateva mari si nu-mi dau seama ce inseamna.. poate are cineva vreo idee:
VSH = 95;  valori normale: 2-15 mm/1h
TSH = 5.27;  valori normale: 0.35 - 4.95 / uUl/mL
(MVP) Volum trombocitar mediu = 5.2;  valori normale: 6.5 - 11
(WBC) Numaratoare leucocite = 10.1;  valori normale: 3.5 - 10
(BA%) Bazofile% = 2.4;  valori normale: 0 - 2 %

Offline

 

#2 2009-10-13 14:16:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 79898

Re: analize medicale, vsh marit!

Din cate stiu eu, VSH marit inseamna o infectie pe undeva... stii sa ai vreo masea cu probleme, vreo infectie urinara, ceva de genul ?

Offline

 

#3 2009-10-13 14:24:36

Lucia07
New member
Inregistrat: 2009-09-09
Mesaje: 26

Re: analize medicale, vsh marit!

chiar am fost la dentist ieri si e totu ok, iar infectie urinara nu am :-? deaia nu stiu ce ar putea fi..

Offline

 

#4 2009-10-13 14:26:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 79898

Re: analize medicale, vsh marit!

vezi cu medicul de familie... desi eu cand am patit ceva asemanator am primit niste antibiotic, ca sa fie acolo  neutral

Offline

 

#5 2009-10-14 09:54:32

iuliartr
New member
Inregistrat: 2008-09-26
Mesaje: 13

Re: analize medicale, vsh marit!

Va rog, daca ma puteti ajuta cu interpretarea analizelor - mentionez ca sunt insarcinata in 24 saptamani si sunt tare ingrijorata:

Leucocite(WBC) - 12.6 10^3/mm3 !!!   - MARITE
Lym% -10 % !!!                                 - SCAZUTE
Mid% - 3 %
Gran% -85 % !!!                                - MARITE
Eozinofile - 2 %
Hematii RBC -4.49 10^6mm3
VEM -92 fL
HCT -41.4 %
HEM -30.1 pg
CHEM -32.6 g/dl
RDW -15.5 %
HGB -13.5 g/dl
PLT -279 10^3mm3
MPW -8 fl
PCT -0.25 %
PDW -38.1 %

Va multumesc din suflet!!!! Iulia

Ultima oara a fost editat de iuliartr (2009-10-14 09:56:52)

Offline

 

#6 2009-10-21 20:13:04

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21
Mesaje: 505

Re: analize medicale, vsh marit!

Buna seara...as dori sa refac analizele anuale din cauza ca folosesc anticonceptionale. Dar nu stiu ce anume sa cer la cabinet pentru investigatii. Imi puteti spune ce analize sa cer ?

Offline

 

#7 2009-10-21 20:15:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19
Mesaje: 23955

Re: analize medicale, vsh marit!

colesterol, trigliceride, glicemie, TGO, TGP si Timp Quick


happy with him...inlove with him...puss

Offline

 

#8 2009-10-21 20:16:35

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21
Mesaje: 505

Re: analize medicale, vsh marit!

Merci mult pt raspuns si promptitudine big_smile

Offline

 

#9 2009-10-21 20:17:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19
Mesaje: 23955

Re: analize medicale, vsh marit!

cu placere smile


happy with him...inlove with him...puss

Offline

 

#10 2010-10-01 20:34:50

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16
Mesaje: 2894

Re: analize medicale, vsh marit!

ce inseamna vhs 15 in conditiile in care normal ar fi intre 2 si 12? sau din ce cauza e asa...? hmm


If you take it personal, that's ok! wink

Offline

 

#11 2010-10-01 20:46:35

jeannie
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-13
Mesaje: 13661

Re: analize medicale, vsh marit!

Eu am inteles de la doctorita mea ca ar putea fi orice, si o infectie la masea. Dar poate iti spune mai in detaliu cineva din domeniu.

Offline

 

#12 2010-10-05 12:10:58

corp
New member
Inregistrat: 2010-09-28
Mesaje: 12

Re: analize medicale, vsh marit!

vanilleeis a scris:

ce inseamna vhs 15 in conditiile in care normal ar fi intre 2 si 12? sau din ce cauza e asa...? hmm

Un VSH de 15 mm la o ora nu e ceva de speriat. Daca nu e asociat cu leucocite sub limita inferioara sau peste limita superioara, sau cu modificari valorice peste limita superioara a ASLO, fibrinogen, PCR (proteina C reactiva), sau cu o sarcina, poate fi o eroare de laborator. De preferat ar fi ca, atunci cand o valoare nu este ok, sa fie repetate analizele dupa 2 luni.


O fapta, in sine, nu este buna sau rea, ci doar consecintele ei.

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson


© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.