|
Nu esti logat.
Prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?#1 2007-07-20 00:57:27
prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?oke, am o prietena careia i'a intarziat 5 zile.suntem amandoi ingrijorati, mai ales k incepem sexul neprotejat, prezervativul punandu'l ulterior.intrebare : se poate sa ii intarzie menstruatia din cauza prea multor orgasmuri? prietena mea este in general satisfacuta si de cele mai multe ori are orgasm inaintea mea. luna aceasta, de exemplu a avut intr'o noapte 8 orgasmuri. sa fie asta cauza?sa fie o dereglare hormonala? ajutor, va rog Offline #2 2007-07-20 00:59:38
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?orgasme e pluralul corect... mami de minuni Offline #3 2007-07-20 09:24:54
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?am vazut ca se folosesc ambele forme Offline #4 2007-07-20 10:16:21Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?nu este adevarat! este valabil daca se face la 3 sapt de la contactul cu risc, respectiv la o saptamana de intarziere a menstrei... nu are nicio legatura cu contactele sexuale avute El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #5 2007-07-21 20:37:36
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?..mai sa fie..chiar 8 orgasme pe noapte????de unde atita fericire????eu ma intreb cind o sa am macar unu..in fine nu va panicati..mai intirzie si ciclul citeodata..asa ca stay calm.. mariah carey - bye bye Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-21 23:17:02
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?
dap, 8 ma rog, metodele au fost variate Offline #7 2007-07-22 11:41:24
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?8??????? OMG! crek la mn daca am 2-3 pe noapte e sarbatoare! ))) Offline #8 2007-07-22 12:10:35
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?Hi! Aveti grija cum va jucati! am avut o colega de liceu care tot asa facea cu prietenul ei, la inceputul actului penetrarea era fara prezervativ, apoi il foloseau...dar...a ramas insarcinata asa ca...aveti grija!!! Poate ramane insarcinata daca in timp ce faceti petting iti atingi parenera in anumite locuri dupa ce ti-ai atins penisul care are urme de sperma. Si...secretia aceea despre care vb ce are rol de lubrifiere poate contine spermatozoizi...e suficient ca unul singur sa ajunga unde trebuie...De ce nu vb cu ea astfel incat sa mearga la medic pt a i se recomanda anticonceptionale ca sa stati fara griji! (anticonceptionalele nu va protejeaza de BTS) Offline #9 2007-07-22 13:44:38
mai, am avut grija sa nu faca penisul contact in timp ce purta urma d sperma....am fost precauti in privinta asta Offline #10 2007-07-22 13:46:12
lichidul preejaculator contine si el spermatozoizi dar intr-un numar redus...sansele de a ramane insarcinata doar de la asta sunt destul de reduse dar nu la 0 ..si eu recomand contraceptivele daca e o relatie stabila pt ca va scuteste de stres:P Nothing happens without a reason... Offline #11 2007-07-23 10:31:34
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?am urmat sfatul lui domino si a dat roade 10x guys Offline #12 2007-07-23 22:21:59
Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?tipa a facut un avort...pt ca nu putea sa aiba un copil in cls a 10-a...dar s-a si dereglat hormonal dupa... dar acum e ok...aveti grija de voi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|