|
Nu esti logat.
Big question#1 2007-07-24 01:50:44
big questiono prietena de-a mea a inceput sa ia yasmine si cu vreo 3 pastile inainte sa termine folia,i-au aparut niste scurgeri,ea crezand ca este vorba despre menstruatie.este normal asa ceva?ea este un pic ingrijorata nestiind exact despre ce e vorba.eu am folosit diane 35 mai demult si n-am avut astfel de probleme,ba chiar imi reglase perfect menstruatia Offline #2 2007-07-24 02:00:04
Re: big questionEste spotting, poate aparea in primele 3 luni de la inceperea anticonceptionalelor. E normal, se acomodeaza organismul cu pastilele... Nu trebuie sa le intrerupa, pentru ca se va opri. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #3 2007-07-24 02:07:38
Re: big questionok,merci,o sa-i transmit si ei.a mai citit si ea cate ceva dar a zis ca o mana de ajutor nu strica:) Offline #4 2007-07-24 02:09:55
Re: big questionaici pe site se pun mereu aceleasi intrebari...daca dai o cautare gasesti raspuns sigur la problemele tale sau ale ei, iar daca nu gasesti, atunci intrebi Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|