homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare contraceptive orale combinate

#1 2009-10-12 17:59:17

Anaidybeb
New member
Inregistrat: 2009-01-21

Schimbare contraceptive orale combinate

Buna ziua! In prezent folosesc Melleva 35 si as vrea sa le schimb cu alte anticonceptionale mai usoare. Am programat o vizita la medicul ginecolog, insa as vrea sa stiu cum se procedeaza. De exemplu, daca va trebui sa iau Yasmine, voi incepe blisterul in a 8-a zi, dupa pauza de 7 zile de la Melleva sau va trebui sa le iau imediat ce termin folia? Daca incep dupa pauza de 7 zile nu voi fi protejata? Necesit protectie suplimentara in primele 7 zile de administrare ale noilor contraceptive? Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat!

#2 2009-10-12 19:55:36

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Schimbare contraceptive orale combinate

Anaidybeb a scris:

Buna ziua! In prezent folosesc Melleva 35 si as vrea sa le schimb cu alte anticonceptionale mai usoare. Am programat o vizita la medicul ginecolog, insa as vrea sa stiu cum se procedeaza. De exemplu, daca va trebui sa iau Yasmine, voi incepe blisterul in a 8-a zi, dupa pauza de 7 zile de la Melleva sau va trebui sa le iau imediat ce termin folia? Daca incep dupa pauza de 7 zile nu voi fi protejata? Necesit protectie suplimentara in primele 7 zile de administrare ale noilor contraceptive? Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat!

Pai daca tot ai programata o vizita la gine de ce nu astepti sa stii toate astea de la o sursa sigura? Eu zic ca ar fi mai bine asa pentru tine. goodluck

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#3 2009-10-13 08:41:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Vei fi protejata.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-10-14 18:32:54

Anaidybeb
New member
Inregistrat: 2009-01-21

Multumesc pentru raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.