|
Nu esti logat.
Schimbare contraceptive orale combinate#1 2009-10-12 17:59:17
Schimbare contraceptive orale combinateBuna ziua! In prezent folosesc Melleva 35 si as vrea sa le schimb cu alte anticonceptionale mai usoare. Am programat o vizita la medicul ginecolog, insa as vrea sa stiu cum se procedeaza. De exemplu, daca va trebui sa iau Yasmine, voi incepe blisterul in a 8-a zi, dupa pauza de 7 zile de la Melleva sau va trebui sa le iau imediat ce termin folia? Daca incep dupa pauza de 7 zile nu voi fi protejata? Necesit protectie suplimentara in primele 7 zile de administrare ale noilor contraceptive? Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat! Offline #2 2009-10-12 19:55:36
Re: Schimbare contraceptive orale combinate
Pai daca tot ai programata o vizita la gine de ce nu astepti sa stii toate astea de la o sursa sigura? Eu zic ca ar fi mai bine asa pentru tine. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #3 2009-10-13 08:41:32
Re: Schimbare contraceptive orale combinateVei fi protejata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-10-14 18:32:54
Re: Schimbare contraceptive orale combinateMultumesc pentru raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|