homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haemophilus parainfluenzae prezent in secretie uretrala!!!

#1 2009-10-15 09:59:38

ioanam27
New member
Inregistrat: 2008-08-12

Haemophilus parainfluenzae prezent in secretie uretrala!!!

Buna Ziua
As dori si eu un raspuns la o problema pe care o are prietenul meu si de care nu reuseste sa scape. La o analiza de secretie uretrala, i-a iesit la cultura colonii de Haemophilus parainfluenzae. La antibiograma Neisseria spp/ Haemophilus spp ( de ce este mentionat si Neisseria este o analiza standard pt cei 2 germeni? ) a iesit ca este sensibil la mai multe antibiotice si a luat Amoxiclav 2 pastile pe zi timp de 10 zile. A repetat si a iesit iar pozitiv! Antibiograma arata ca este sensibil la: Amoxiciclina plus acid clavucanic, ampicilina plus Subalctam, azitromicina, cefaclor, cefuroxim, ciprofloxacin, Imipenem, Ofloxacin si Ceftriaxon.
Ce tratament sa uremeze acum, am inteles ca azitromicina este buna cum se ia si in ce doze? Haemophilus se poate lua prin contact sexual?

Va multumesc!!!

#2 2009-10-15 12:39:28

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Haemophilus parainfluenzae prezent in secretie uretrala!!!

De ce nu va duceti la medic pentru tratament? E cel mai sigur smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.